Hvad er forskellen mellem en Panini Grill & en presse?

May 2

Hvad er forskellen mellem en Panini Grill & en presse?

Hvis du har nogensinde haft en patty smelte af grillet ost, har du smagt en amerikaniseret version af et panini. I modsætning til amerikanske grillet ost, panini er ikke pan-ristet i en stegepande. Kendetegnende for en panini sandwich er grill mærker på begge sider. Dette kommer fra ved hjælp af en udendørs grill Cook sandwich. Indendørs kokke nødt til at stole på en panini grill eller en panini presse.

Hvad er et navn

Vilkår panini grill og panini pressen bruges ofte synonymt for det samme produkt. Andre navne omfatter indendørs grill eller panini beslutningstagere. Den grundlæggende konstruktion er den samme. To plader med en hævet grill på hver ene er opvarmet med en ekstern varmekilde eller elektricitet. Teknisk, hvis apparatet skaber varmen til grill panini, bør det blive kaldt en panini grill. Hvis det kun trykker og holder sandwich som det kokke over en ekstern varmekilde, bør det blive kaldt en panini presse, da det kun trykker og ikke koge sandwich. I stedet for at undersøge forskellene mellem en panini grill og presse, ser på hvordan de manuelle og elektriske udgaver af disse er forskellige.

Manuel Grill tryk

En grill presse kan opfattes som en manuel panini presse til brug når du campere eller kog på komfuret. Pressen har brug for en varmekilde til at opvarme de støbejern plader for at varme indvendige af sandwich og toast brød. Disse bruges som camping vaffeljern. Varmen presse i et lejrbål eller på toppen af ovnen i fem til 10 minutter før åbning pladerne og indsætte sandwich for at afslutte madlavning det. Med pladerne lukket, kan du vende hele grillen halvvejs gennem madlavning til at sikre, at begge sider af brødet får ristet.

Elektrisk Panini grill

Elektriske modeller kaldes ofte panini grill, da de aktivt grill mad inden for enheden og behøver ikke en ekstra varmekilde. Disse bruger nonstick grillplader, der kan fjernes på nogle modeller fra apparatet for nem rengøring. Du har brug for en nærliggende stikkontakt at tilslutte apparatet og varme plader til madlavning sandwich. Hvis du har en af disse modeller, kan du også bruge det til grill tynde stykker af kød til at gå på din sandwich. Grundigt rense grillen efter madlavning kød på det for at undgå krydskontaminering.

At vælge en Model

Valget af en manuel panini tryk eller en elektrisk panini grill afhænger af, hvordan du planlægger at gøre panini. Hvis du campere ofte og ønsker at tilføje PANINI til din camping menu, vælge en manuel panini tryk, der kan bruges over åben ild. Disse er også gode at have ved hånden, hvis du har en pejs og er nødt til at koge i en strømafbrydelse. Elektrisk panini grill optager mere plads i dit køkken, og medmindre du bruger det ofte, de højere udgifter til den elektriske model ikke kan være det værd. Hvis du nyde panini ofte og vil bruge grillen til andre måltider, kan du investere i en elektrisk panini grill.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com