Hvad er forskellen mellem en stol & en afføring?

October 16

I dagens verden er stole og taburetter mere ens, end de er forskellige. Lighederne er at de tjene det samme funktion, de kan være lavet af hårdt materiale som metal, plast eller træ, de kan være almindeligt eller polstret og de måske eller måske ikke har arm hviler. Forskellen mellem dem er højde.

Standardhøjde for Standard Dining Chair

Standard spisestue stol, uanset dens stil eller sammensætning, kræver den samme siddepladser højde. Måling fra gulvet til bunden af bordpladen, højde varierer fra 28 inches til 30 inches høj, med 29 inches som gennemsnittet. En spisestuestol skal tillade plads nok til diners' ben til at passe under bordet. Af denne grund er sædehøjden mellem 18 inches og 20 inches høj, med 19 at være gennemsnittet.

Taburetter til Counter højde tabellen

Der var en tid, når du vil se afføring kun i én type af sted--foran en bar. De fleste mennesker valgte taburetter til deres køkken snackbar eller bar i alrummet. Tingene har ændret. Ikke så længe siden, blev counter højde spisning eller pub tabel indført som en mere afslappet mulighed for spiseplads. På en højde på 36 inches, ville komfortable siddepladser kræve taburetter med en sædehøjde på 24 eller 26 inches.

Taburet krav til køkken snackbarer og morgenmad øer

De fleste køkken snackbarer eller øer stå på 36 inches høj og kræver taburetter med de samme 24-26 - tommer høje sæder. Hvis det åbner ud til din spisestue, hvor du kan have en pub tabel, vil du kunne interchange din afføring for at rumme ekstra gæster på enten plads.

Taburetter til barer

Generelt, barer stå 42 inches høj og har brug for afføring, der har en sædehøjde på 30 inches. Du kan også finde nogle pub tabeller i denne højde, så mål højden fra gulv til bunden af baren overflade til at beregne hvad højden afføring skal du.

Polstring effekter højde krav

Disse målinger er baseret på normal størrelse voksne sidder på træ eller let polstrede sæder. Hvis du leder på stole eller taburetter med poufy betræk, tager hensyn til den ekstra plads under bordet i bunden der vil blive krævet for comfort og manøvredygtighed.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com