Hvad er forskellen mellem en tåge-fri eller tåge-resistente spejl for et badeværelse?

November 2

Hvad er forskellen mellem en tåge-fri eller tåge-resistente spejl for et badeværelse?

Du har set information om badeværelsesspejle, der kaldes tåge-resistente, tåge-fri og endda tåge-bevis. Der er virkelig ingen forskel mellem alle disse spejle. Nogle virksomheder kalder en anti-tåge spejl et andet navn end andre virksomheder gør, og ét element kan hedde tåge-resistente i produktnavnet og tåge-fri i beskrivelsen. Selvom der anvendes forskellige teknologier, involverer alle en varmekilde bag spejlet for at forhindre damp fra formning på spejlets overflade.

Fordele

Selv når du kører et badeværelse fan eller åbner et vindue, kan du nemt damp op spejlet når du tager et varmt brusebad eller badekar. Der kan ikke være et problem, hvis du ikke er på en stram tidsplan, men når du nødt til at hovedet ud til at arbejde, en dampet-up spejl er ubelejligt. Mænd vil måske barbere og kvinder måske ønsker at anvende makeup. Sætte kontaktlinser i også er betydeligt lettere med en tåge gratis spejl.

El spejle

Nogle anti-tåge spejle arbejde ved at have en tynd varmepude installeret bag spejlet, eller flere puder til et stort spejl. Du kan købe sådan en varme-pad til at installere på de fleste typer af spejle, men ikke for et spejl, der er fastgjort til væggen af klæbemiddel og ikke af skruer. Puden kører på elektricitet og skal være forbundet til badeværelse lyskontakt. Andre eldrevne spejle arbejder på ledninger installeret på bagsiden af spejlet at varme op når du tænder for lyskontakten.

Batteridrevne og vand-drevne modeller

Hvis du ikke ønsker at have rewiring udført i dit badeværelse, kan du købe en anti-tåge spejl, der fungerer på batteristrøm. Du bruger parameteren mirror's egen for at vende på den varmekilde. En endnu enklere mulighed er et spejl, der har et reservoir i ryggen, som du kan fylde med varmt vand.

Overvejelser

Nogle anti-tåge spejle er ikke kun spejle. Forskellige modeller leveres med radioer, CD-afspillere, digital ure og lys. Nogle har et sted at hænge din skraber. Kan du læse anmeldelser online før beslutter at købe baseret på pris; en billigere model fungerer muligvis ikke vel at omkostninger en smule mere. Radioen kan desuden kun afhente de nærmeste stationer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com