Hvad er forskellen mellem en vandkande og en kande?

September 3

En vandkande er en vase-formet, udsmykkede kande, Ifølge Merriam-Webster ordbog. De både holder flydende og har et håndtag og en tud, men din udsmykning stil, behov og vaner vil diktere, uanset om du bruger den ene eller den anden.

Formål

En vandkande er et dekorativt element, der kan bruges som et show stykke, en vase og endda som en kande til at låne sociale sammenkomster eller måltider en ekstra niveau af glamour. Normalt er ewers lavet med dyre og udsmykkede materialer, der gør regelmæssig brug vanskelig på grund af typerne af rengøring nødvendig for at opretholde værdien. Kander, på den anden side er som regel lavet af materialer, opvaskemaskine og bruges ofte og regelmæssigt at holde og hælde væsker.

Udseende

Kander kan variere i form, men er alle ens på grund af deres tud til hælde, håndtag til regnskabsmæssige og høje kolonne formet holder væsken. Ewers er vase-formet, dog, og er kunstfærdigt udsmykket med designs, ekstra materialer eller støbning. Ewers har også håndtag og tud.

Historie

Kander og ewers er blandt de potteskår, findes på nogle af de ældste udgravede civilisationer. UM er el Qa-ab datoer til 3.500 f.kr i Egypten, og grave begravet herskere fuld af dekoreret ewers at holde drikke til afdøde i hinsidige. En 4000-årig armensk winery har bevis for kander bruges i holding vin.

Materialer

Kander er ofte fremstillet af plast, keramik og glas, mens ewers er dannet af sten, sølv og porcelæn. Ewers kan malet, indlagt med ædelstene, glaseret eller støbt med detaljer. Kander er ofte malet eller farvet i fremstillingsprocessen og sjældent har sirlige mønstre på deres ydre på grund af deres fælles anvendelser.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com