Hvad er forskellen mellem en Vaporizer og en forstøver?

January 24

Hvad er forskellen mellem en Vaporizer og en forstøver?

Nebulizers og vandfordampningsapparater har både blive fælles enheder i hjemmet. De er en velsignelse for mennesker med allergi og andre sundhedsproblemer relateret til luftens kvalitet. Nebulizers er mere direkte, giver dig mulighed for at administrere en hurtigt virkende medicin hurtigt. Fordelene ved vandfordampningsapparater, også kendt som luftbefugtere, overholdes over tid. De forbedre luftkvaliteten ved at frigive ren fugt i luften og at hjælpe opretholde fugtighed på optimale niveauer.

Forstøver anvendelser

Nebulizers bruges hovedsageligt i medicinske anvendelser. En forstøver består af en beholder, der rummer en flydende medicineret løsning. Salen er knyttet til en enhed kaldet en forstøver. Forstøver bryder løsningen i bittesmå små dråber, som derefter skal sprøjtes ud. Denne spray er normalt taget og ved indånding af en patient gennem munden eller næsen.

Vaporizer anvendelser

Vandfordampningsapparater frigive fugt ind i den omgivende luft og er typisk bruges til at lindre tør luft i boligen og forbedre luftkvaliteten. Tør luft kan forværre allergi og lunge betingelser. Varm-luft vandfordampningsapparater handle ved opvarmning væsken og frigive det i luften. Cool-air vandfordampningsapparater handle ved at frigive en tåge af stuetemperatur væske. Denne væske er normalt bare vand, selv medicineret løsninger anvendes lejlighedsvis. Når medicineret løsninger anvendes, er det nyttigt i administration af inhaleret medicin uden at sterilisere vaporizer mellem hver brug, som ikke er direkte kontakt opstår mellem patient og vaporizer.

Ligheder

Både vandfordampningsapparater og nebulizers arbejde ved at sætte en flydende medium i atmosfæren. Derudover bruges de både til at forbedre menneskers sundhed og livskvalitet. Cool-air vandfordampningsapparater er den mest ligner nebulizers. I begge, væsken er typisk stuetemperatur, og det er udleveret i en aerosolmaterialer form.

Forskelle

Nebulizers og vandfordampningsapparater er forskellige i en række forskellige måder. Mens nebulizers bruges kun til at behandle en enkelt person ad gangen, kan vandfordampningsapparater behandle flere mennesker eller en hele rummet, afhængigt af størrelsen af vaporizer. Nebulizers er altid medicineret, mens vandfordampningsapparater ikke er typisk. Nebulizers udnytte væsker ved stuetemperatur; varm-luft vandfordampningsapparater bruge væsker, som har været opvarmet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com