Hvad er forskellen mellem en Vinyl Cutter & en Vinyl Plotter?

March 25

Om udskrive et banner til en butik front eller udskrivning op en billboard reklamer af en motorvej, du har brug for en vinyl plotter. Stadig, på job, der kræver en mere detaljeret cut snarere end et udvalg af udskrevne farver, en vinyl skæring plotter eller vinyl cutter, er nødvendige. Mens alle vinyl kuttere er plottere, ikke alle de plottere er kuttere og disse kuttere flere funktionsforskelle.

Kniven

Større hardware forskellen mellem en vinyl cutter og en vinyl plotter er brugen af en kniv og ikke brug af en pen, som er fælles i regelmæssig vinyl plottere. Dette gør det muligt for maskinen at skære et mønster snarere end blot trykning en design over toppen af vinyl. Resultatet er en vinyl print, der passer perfekt over siden af en varevogn eller i ulige formet butiksvinduer. Denne kniv sidder på lejer, der kan bevæge sig på samme måde som udskrivning pennen og afhængig af kvaliteten af særlige vinyl cutter kan skære udarbejde figurer herunder kalligrafi og andre script.

Udskriv

Fordi en vinyl cutter skærer i stedet for udskrivning, er vinyl papir enten udskrives før det sættes gennem vinyl kutter eller det bevarer sin oprindelige mønster før udskrivning. Dette betyder, at vinyl papir sætte gennem et vinyl cutter afhænger mere af den omfattende snit end farven. Dette er bemærkelsesværdigt i bil decals, der ofte bruger én farve og en omfattende form.

Overlay

Én måde designere bruge vinyl kuttere til at opnå en farverig og dramatisk design er ved at lægge flere forskellige ark af vinyl. Hvert ark er skåret i en enkelt figur og lagt som en del af et mønster på andre ark. Resultatet er et farverigt billede, der har mere dybde end et udskrevet billede på et enkelt ark af vinyl.

Brug

Vinyl kuttere og andre vinyl plottere bruges til forskellige formål, da de har forskellige værktøjer. Fordi det er mindre dyrt og tidskrævende end at skabe et overlejringsbillede udskriver et tegn på en enkelt vinyl ark, bruge mange skilte vinyl plottere. Job, der kræver mono-farve eller gennemskinnelig vinyl, såsom vindue toningssystem eller vinyl belægninger til kabinetter, bruge vinyl kuttere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com