Hvad er forskellen mellem et bliktag & en problemfri Metal tag?

January 21

Hvad er forskellen mellem et bliktag & en problemfri Metal tag?

Mens metal hustage var engang forbeholdt skure, stalde og andre bygninger, hvor isolering og holdbarhed ikke var nødvendigvis vitale spørgsmål, er den nye familie af metal tagdækning designet til boligområder og kommercielle bygninger. Disse tagmaterialer er tilgængelige i mange forskellige farver og stilarter. Tin er en mulighed, selvom det ikke nødvendigvis henviser til et tag fremstillet af tin, mens en problemfri tag er mere en stil metal tagdækning end et bestemt produkt.

Bliktag betydninger

Bliktag har betydet forskellige tagmaterialer gennem historien. Én gang, var tin hustage faktisk lavet af tin. Men stål blev meget mere effektivt at behandle og bruge til tagdækning materialer... bortset fra at de havde en tendens til at rust. For at løse problemet, begyndte producenter at belægge stål tag med en tin belægning for at forhindre korrosion og andre problemer. Til sidst, var denne belægning erstatte med zink, aluminium og andre kombinationer af elementer, men udtrykket bliktag forblev fælles.

Fordele

Tin hustage forblive fremragende på gik væk rust. De har også fordelen ved god varme kontrol, som mest metal hustage. Tin tagene bruges ofte på billig projekter og bygninger hvor isolering og udseende er ikke nødvendigvis vigtig, da disse tagene er meget nemme at fremstille og installere. Men der er versioner i høj kvalitet, der er designet til boligområder, også.

Problemfri Metal tag

En problemfri metal tag, også kaldet en stående-seam metal tag, er en tagdækning stil designet specielt til moderne metal tag toppe af enhver art, herunder stål, tin, kobber, aluminium og forskellige kombinationer. Disse tagene er lavet af mange forskellige metal paneler låst sammen på undersiden. Resultatet er en paneled tagterrasse, der viser ikke strimler eller sømme metal men præsenterer en glat mønster i hele. Der er ingen grund til, at moderne tin tagene kan ikke være problemfri, men designet gælder for mange andre hustage.

Fordele og overvejelser

Den primære fordel ved den sømløse metal tag er udseende. Disse tagene kan opleve problemer med senere på som varme og kolde måske warp visse metaller og blande sig med deres låsemekanismer, men dette sker typisk kun i ekstreme klimaforhold.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com