Hvad er forskellen mellem et Brad sømpistol & en færdig sømpistol?

March 4

Brad sømpistol og finish sømpistol er begge elværktøj. Der varierer formål. Dog, de begge gøre bygningen opgaver lettere at opnå.

Brad sømpistol

En brad sømpistol er et værktøj, som er håndholdte og kører på en opladning. Dette værktøj bruges typisk til kroneformen. Brad soempistol skyde ud negle; disse negle knap trænge ind i overfladen og kræver et hit af en hammer til at sikre dem på plads.

Størrelsen af Brad negle

Brad negle er små og tynde. Den gennemsnitlige størrelse af en brad sømpistol er ½ til 2 inches (1,25 til 5 cm) i længden, ifølge www.ridgidforum.com.

Udfør sømpistol

En finish sømpistol er en sømpistol. Tømrere bruge denne type af sømpistol. Ifølge www.woodnet.com bruge tømrere dette værktøj, fordi det sparer tid og er mere effektiv. Nogle finish soempistol har snore og nogle er Akku.

Størrelsen af Finish negle

Udfør negle kommer i en lodret linje pakke, der nemt kan glide ind finish sømpistol. Der størrelser spænder fra 1 tommer til 4 inches. Kraft fra triggeren tillader finish negle for at hurtigt Hæft sokler og andre områder, der har brug for tæpper.

Omkostninger

Ifølge www.woodnet.net, er færdig sømpistol priserne afhænger af producenten. Bostitch SB1664 finish sømpistol er prissat til $180. Portneren brad sømpistol, ifølge www.woodcraft.com, koster $83.99.

Advarsel

Disse elværktøj producerer en stor mængde af støj, og der er en risiko for skade under drift. Brugere rådes til at tage passende sikkerhedsforanstaltninger.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com