Hvad er forskellen mellem glaseret porcelæn flise & gennem kroppen porcelæn fliser?

December 19

Hvad er forskellen mellem glaseret porcelæn flise & gennem kroppen porcelæn fliser?

Hvis du er remodeling dit hjem, eller bare på udkig for at gøre nogle lys forbedringer til dit badeværelse, terrasse værelset, gangen eller køkken område, afgøre hvilke fliser du vil bruge bør fastsættes af både funktion og skønhed. De fliser du vælger til dit køkken kan ikke være de samme fliser du ville vælge til dit badeværelse. Både glaseret porcelæn og gennem kroppen porcelæn har deres fordele.

Historie

Porcelæn har traditionelt været brugt til at konstruere den flush toilet at det meste af verden bruger i dag, på grund af sin stærke og tætte karakter. Porcelæn fliser er mindre porøse end traditionel keramik og normalt holde væk mug og pletter bedre. Glaseret porcelæn er traditionelt anvendes i illustrationen. Gennem kroppen flise var specielt designet til brug i hjemmet. Begge typer af fliser kan bruges i hjemmet. Ifølge Floorfacts.com er porcelæn fliser en type af keramiske fliser; men de er lavet af porcelæn ler og er brændt ved højere temperaturer, hvilket gør dem tættere.

Glaseret porcelæn

Glaseret porcelæn fliser er hvidt porcelæn, der er blevet fyret med et lag af farve. De har et færdigt look, som mange mennesker foretrækker over gennem kroppen porcelæn. Teksturen af glaseret porcelæn kan også efterligne skifer eller sten, og kan tilbyde nogle skridsikkerhed.

Gennem kroppen porcelæn

En jævn farve, uden den glaserede finish, er kendetegnende for gennem kroppen porcelæn. Dette vil gøre skår mindre mærkbar. Ofte, har gennem kroppen flise meget lidt konsistens, gør det glat at røre ved. Ekstremt glatte fliser kan være glatte, så det er vigtigt at afstå fra at bruge glat flise som en gulvbelægning.

Betydning

Forskellen mellem glaseret porcelæn og gennem kroppen flise porcelæn er betydelige, idet kun gennem kroppen porcelæn har farve hele vejen igennem. Glaseret porcelæn vil afsløre et hvidt interiør når tilhugget fordi de glaserede maling anvendes efter porcelænet er blevet gjort. Gennem kroppen porcelæn fliser er dannet med maling blandingen allerede tilføjet. Når du installerer flise gulv, vælge en tekstureret porcelæn fliser er bedst.

Misforståelser

Mange mennesker har den fejlagtige opfattelse at gennem kroppen porcelæn fliser er bedre end glaseret porcelæn, fordi hvis de chip, farven ikke vil ændre. Sandheden er, at begge typer af fliser har deres fordele. Type af fliser du vælger vil afhænge af det rum du renovering og indretningen af dit hjem. Du kan vælge at gå med glaserede fliser simpelthen fordi glasuren er mere attraktive for dig. Vælge glaseret porcelæn fliser til dit køkken counter område kan tilføje en attraktiv accent for dine køkken vægge. De er også mindre tilbøjelige til at chip end fliser i badeværelset. Ved hjælp af gennem kroppen porcelæn i dit badeværelse vil gøre plads for slid og ælde, så samme farve for at kigge igennem i tilfælde af en chip.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com