Hvad er forskellen mellem grå Echo motorsave & rød-Orange Echo motorsave?

March 12

ECHO motorsave er kendt for både magt og langvarig holdbarhed og bruges af både professionelle og amatør skovhuggere eller landscapers. Echo producerer i øjeblikket, kun den rød-orange version af sin motorsave. Dog tidligere producerede virksomheden kun en grå version eller både grå og rød-orange. Dette har ført mange mennesker til at sætte spørgsmålstegn ved forskellen mellem disse Save.

Myter

I mange tilfælde tror forbrugere fejlagtigt, at den grå eller hvid version af echo motorsav er forbruger lønklasse, mens den rød-orange version er professionel kvalitet. Denne myte er ikke sandt som alle. ECHO motorsave er alle i samme klasse.

Dimensionering

De grå Echo motorsave fremstilles i forskellige størrelser, med forskellige størrelser motorer. Disse motorsave spænder fra en lille, 300cc motor til en stor 700cc motor, der kan i høj grad påvirke den magt, vægt og skære evne af saven. Disse motor størrelsesindstillinger kan findes i både rød-orange og grå-versioner, der kan stadig være på markedet.

Klinge

Forskellige blade dimensionering kan også højde for forskellene mellem grå og rød-orange Echo motorsave. I mange tilfælde bruges den ældre motorsave større, tungere vinger. En grå motorsav blade er derfor forventes at være større og kræver en længere kæde. Fælles størrelseshåndtag varierer fra 12 til 24 inches og skal være valgt afhængigt af graden af brug og hvad det skal bruges til at skære. For eksempel, er en 12-tommer blade nyttig for lys clearing af børste, mens en 24-tommer blade er mere nyttigt for tunge log skære eller kluntet.

Andre forskelle

Visse modeller af Echo motorsave kom med ekstra funktioner såsom kæde sikkerhedsudstyr. Andre forskelle inkluderet hvad saven var beregnet til at gøre som jorden skæring, trimning, bush fjernelse, logføring eller over jorden skæring. De fleste af disse modeller blev fremstillet i begge saw farver. Hvis Save er købt i forskellige farver, kan farverne bruges til at differentiere funktionerne. Eventuelle andre forskelle mellem grå og rød-orange motorsave kan normalt tilskrives alder eller år af mærke og model. Disse design forskelle kan normalt blive opdaget af forskellen i kroppen model eller kæde design.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com