Hvad er forskellen mellem halvblank og Satin Finish interiør maling?

October 20

Hvad er forskellen mellem halvblank og Satin Finish interiør maling?

Maleriet er en forholdsvis billig og enkel måde at puste nyt liv i din indretning, men hvis du er en uerfaren maler, du kan tilbringe en masse tid at vælge blandt de forskellige paint typer-- og du kan vælge forkert. Maling fabrikanter har fyldt på markedet med et bredt sortiment af farver, og hver af disse farver vil se og udføre forskelligt afhængig af hvilken slags finish eller glans maling har. Der er nogle tydelige forskelle mellem færdig; men i sidste ende, du skal beslutte, hvilken en er bedst for dig.

Finish

Maling finish vedrører mængden af glans maling udstiller. Sheen er mængden af lys, malingen reflekterer. Udfør typer omfatter højglans, halvblank, æggeskal, satin, mat og flad. Højglans maling besidder det højeste beløb af glans, mens flade maling viser den laveste glans. En satin finish falder i mellemtone stordriftsfordele sheen. Satin finish har en kedelig overflade med en lys glans; Det er meget lig æggeskal. Halvblank maling har lav-glans sheen. Generelt, det har mere glans end gør satin men synligt mindre end en højglans maling har.

Udseende

Fladere finish skjule flere mangler end blankere finish. Mangler i overfladen du maler vil være mere fremtrædende, når du maler overfladen med en halvblank end med en satin finish. Blankere malinger indeholder færre mineraler end fladere maling og afspejler mere lys, ifølge "This Old House" magasin. Du kan forbedre udseendet af en halvblank finish ved slibning den underliggende flade for at oprette en jævnere kontaktpunkt for malingen.

Bruger

Bruge halvblank på steder, hvor du har brug for maling til at stå til nogle vask og hvor du er i stand til at give en jævn underliggende overflade. Halvblank finish hold til vask bedre end satin finish. Halvblank er mere nyttigt for badeværelse vægge end er satin, fordi du vil tørre og vask badeværelse vægge temmelig ofte. Satin udfører bedre på soveværelse vægge, fordi det skjuler defekter i væggen lidt bedre.

Standarder

Master malere Institute (MPI) er en international organisation styretøj et forsøg på at etablere industrywide standarder for glans og glans niveauer. I 2011 har forbrugerne ikke en definitiv måde at være sikker på en satin eller halvblank maling af én producent har den samme glans som gør en satin eller halvblank af en anden producent. Anvende maling prøver i de værelser, du planlægger at male og overholde dem under forskellige lysforhold. Vælge at bruge noget producent etiketter som en satin eller halvblank finish til et bestemt projekt kan komme ned til personlige observation.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com