Hvad er forskellen mellem kastet sten og beton?

September 28

Hvad er forskellen mellem kastet sten og beton?

Udvendige bygning kan kræve holdbare materialer indarbejdet i arkitektonisk design, vægge, terrasser, gangbroer og andre strukturer. Marmor, granit, kalksten, travertin og skifer kan anvendes, men disse materialer er dyre. Beton eller støbt sten er omkostningseffektive muligheder. Før du vælger, skal husejere være opmærksom på forskellene mellem kastet sten og konkrete materialer til deres hjem bygningsprojekt.

Hvad er støbt sten?

Cast stone er en raffineret byggemateriale fremstillet af Portland cement og forskellige typer af aggregat, som er blandet og præfabrikerede i figurer til at simulere udseendet af natursten. Det kan være fremstillet til at ligne skifer, travertin, kalksten, brownstone, granit, sandsten og andre naturlige materialer. Cast sten produkter indeholder ofte små partikler af knuste naturlige sten tilføjet til blandingen. Størrelsen af samlet, materialet er generelt under 3/8-inch i størrelse, ifølge kontinental Cast Stone hjemmeside. Pigmenter og andre tilsætningsstoffer er tilføjet til at fremstille visse fysiske egenskaber. Den konkrete blanding er bankes i forme under tryk. Det resulterende produkt er de visuelle Karakteristik af typen sten ønskede.

Fordele ved at kaste sten

Cast sten produkter giver et attraktivt udseende, der nøje simulerer udseendet af naturlige materialer. Cast sten giver en solid og traditionelle udseende til at opbygge strukturer og udvendige områder. Cast sten er billigere end natursten, som skal udvindes fra stenbrud og videreforarbejdes til brug som byggemateriale. At være en cementbundne materiale, det er holdbare og tåler udsættelse for elementerne godt.

Ulemper ved at kaste sten

Cast sten kan blive styrket til en vis grad. Det har kun begrænset strukturelle ansøgning og er generelt for æstetiske eller design anvendelser. Cast sten er dyrere end traditionelle betonelementer.

Hvad er beton?

Beton er en blanding af Portland cement, aggregat, sand og vand, der er hældt eller præfabrikerede ind i former for en bred vifte af arkitektoniske design og strukturelle komponenter. Samlet i beton er generelt større end i støbt sten, det vil sige mellem 3/8 til ¾ tommer. Den konkrete blanding indeholder typisk 10 til 15 procent cement, 60 til 75 procent samlet og 15 til 20 procent vand, ifølge Portland Cement Association hjemmeside. Fanget luft kan også være i mix i nøgletal fra 5 til 8 procent.

Fordele af beton

Beton er et stærkt og holdbart materiale, der modstår elementerne og kan formes i enhver form, der kræves. Styrke materialer såsom stål kan indarbejdes i det konkrete materiale til at give ekstra styrke. Beton er et billigt materiale at bruge til at bygge formål og er brændbart.

Ulemper af beton

Beton er lav i trækstyrke og kan være underlagt revner. Samlede materiale er mere tilbøjelige til at blive eksponeret i beton. Det er ikke så attraktive som en støbt sten produkt til dekorative formål.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com