Hvad er forskellen mellem lutter & blondegardiner?

November 13

Hvad er forskellen mellem lutter & blondegardiner?

Forskellen mellem lutter gardiner og blondegardiner er både endelige og et spørgsmål om semantik, afhængigt af hvordan du ser på det eller gennem det, kan ses. Blondegardiner er altid ren og skær men lutter gardiner er ikke altid blonder. For at forstå forskellen skal du først forstå arten af blonder.

Hvad er blonder?

Kniplinger kan være lavet med en bred vifte af fibre, både naturlige og syntetiske, der er snoet, vævet, flettet og loopes til et forudbestemt mønster. Afhængigt af formålet bliver blonder en ren og skær stof eller udsmykkede trim. Dygtighed af blonder fremstilling er århundreder gamle og blev oprindeligt udført helt i hånden. Mens de fleste moderne blonder er maskinfremstillede, håndlavede kniplinger er stadig meget efterspurgt og ofte kommer med en prisseddel, der afspejler dens ønskelige.

Er blonder stejle?

Som regel har blonder stejle og uigennemsigtige komponenter. Mens blonder design er næsten uendelige, er fundamentet dybest set det samme. Hver blonder har områder, der er uigennemsigtig, normalt hvor den vigtigste kreative design er placeret. Dette skyldes en højere tråd koncentration, der gør op den æstetiske arrangement. Omvendt er der også patternless mesh rum, der giver blonder en ren kvalitet, som kan falde på en temmelig stejl trindeling skala. Også, blonder almindeligvis har planlagt tomme rum, der bidrager til den stejle aspekt af mønstret.

Hvad er lutter gardiner?

Ordet betyder "ren" simpelthen se-through. Når de anvendes i forhold til gardiner, er standard "stejle" paneler flad og almindelig (patternless). Vævet ind i en finmasket struktur, disse gennemsigtigt vindue behandlinger er let og alsidig men tilbyder ikke meget i vejen for beskyttelse af personlige oplysninger. Rene gardiner er dog mere begrænset end blondegardiner i fibrene, der kan bruges til at oprette dem. Tungere fibre som bomuld, ville gøre panelerne uigennemsigtig. Syntetiske fibre, som rayon, og naturlige fibre, som silke, er almindeligt anvendt til tynde.

Lagdeling af blonder og rene gardiner

Lagdeling af blonder og rene gardiner er let og kan tilføje en stiliseret æstetiske til en Boligindretning. Med overfloden af kniplinger mønstre og farveindstillinger, der kører spektret, kan lagdeling flere paneler komplimentere ethvert design. Et hulmønster kan defineres og fremvist med en kontrastfarve lutter panel bag det. Lagdeling giver også en højere grad af beskyttelse af personlige oplysninger end et enkelt panel behandling.

Anvendelser af blonder og rene gardiner

Traditionelt, er spring og blonde gardiner beregnet som vindue behandlinger, diffus, men ikke hindrer naturligt udendørs lys samtidig et glædeligt æstetiske. Men de farve, design og lightweight kvaliteter stejle og blonder gardin paneler giver dem en alsidighed, der går ud over vinduet. Drapering en doorless buegang, udstikker som Bordløbere og duge eller indramning en indretning gruppering eller maleri, kan spring og blonder paneler bruges næsten overalt.

Spring og blonder gardinerne er nemme at finde i butikkerne og online. Forståelse af de ligheder og forskelle vil hjælpe dig med at træffe kvalificerede beslutninger passer bedst til dine behov.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com