Hvad er forskellen mellem Microfiber & Microsuede?

November 3

Hvad er forskellen mellem Microfiber & Microsuede?

Microsuede er en af de mange forskellige typer af mikrofiber. I modsætning til andre typer af mikrofiber, der er lavet til at ligne forskellige naturlige materialer, er microsuede lavet til at efterligne udseendet af naturlige ruskind. Da microsuede er faktisk en form for microfiber, har de to stoffer mange lignende karakteristika og egenskaber.

Micro

Både microfiber og microsuede bærer den "mikro" titel fordi de fibre, der udgør materialet er meget små og fine. Processen, der bruges til at forvandle nylon eller polyester til microfiber resultater i fibre, der er halv tykkelse af silke. De er finere end de stoffer, der bruges til at lave nylonstrømper. En gennemsnitlig menneskehår er 100 gange så tyk som en microfiber.

Materialer

Mens microfiber kan foretages fra en række materialer, er microsuede lavet af polyester. Bare fordi en mikrofiber er lavet af polyester, men betyder ikke det er microsuede. Flere andre typer af mikrofibre er også lavet af polyester. Mange mikrofiber produkter er også lavet af nylon.

Holdbarhed

Både microfiber og microsuede er meget holdbare. Microsuede er en favorit alternativ til naturlige ruskind fordi det modstår pletter, ikke rive eller bunden let, kræver lidt regelmæssig pleje og vil stå op til års regelmæssig brug. Microfiber, er fordi det ligeledes består af meget fine fibre, også stærkt og holdbart. Det tilbyder et fornuftigt alternativ til mange fine stoffer som silke, da det kan bæres i ugunstige vejrforhold uden skader og kræver ikke Kemisk tøjrens.

Egenskaber

Ud over at være holdbare, microfiber microsuede er både let, åndbar og frastøder vand. Microsuede bøjer og figurer lettere end naturlige ruskind og kan bruges i en bredere vifte af applikationer. Mikrofiber er også kendt for sine gode draperinger kvaliteter, i modsætning til lignende naturlige materialer, der kan undertiden være stiv. De fine fibre også gøre microfiber egnet til rengøring sarte overflader som kameralinser. I modsætning til andre typer af tekstiler, vil microfiber ikke forårsage ridser eller skader.

Bruger

Microfiber bruges i næsten enhver type program hvor stof er egnet, fra tøj og sengetøj til rengøring håndklæder og gardiner. Microsuede på den anden side bruges oftest som en polstring. Den bløde men slidstærke materiale giver en billig og langvarig alternativ til læder. Microsuede er også undertiden bruges til tøj eller andre produkter, der er typisk lavet af ruskind.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com