Hvad er forskellen mellem Percale & bomuld?

September 18

Sengetøj kan komme i forskellige stilarter og tekstiler. Bomuld er et populært stof for sengelinned og percale er en populær væve for stoffer, der anvendes for sengelinned. Percales kan findes i forskellige stoffer, herunder bomuld.

Fakta

Percale refererer til en væve, der bruges til stof og er ikke relateret til den struktur, der bruges. Bomuld er en naturlig fiber, der er høstet fra bomuld planter. Fiber er spundet ind i garn og bruges til at lave tekstiler.

Historie

Percale blev udviklet i Indien i 1600-tallet og til sidst kom til at være produceret i Frankrig. Alder af bomuld er ikke kendt. Det er kendt, at bomuld blev der dyrket og spundet ind i klud i Indus og Nile floddale så tidligt som 3000 f.kr.

Funktion

Percale stof anvendes for det meste for sengetøj og undertiden skjorter. Bomuld er en alsidig stof, der bruges i et udvalg af beklædning fra håndklæder til telte. Amerikanske valuta er 75% bomuld og 25 procent linned.

Percale ark

Lagner har et stort udvalg af priser. Priserne er bestemt af mærke, fiber indhold og trådantal (antallet af tråde i en kvadrattomme af stof). Den højere trådantal gøre for højere kvalitet plader. Percale vævet plader har som regel et trådantal på 200 eller højere.

Overvejelser

Percale kan være vævet fra næsten enhver fiber og i strøelse sengetøj er det normalt vævet af bomuld. Bomuld kan være vævet ved hjælp af forskellige stilarter, herunder percale, musselin og satin.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com