Hvad er forskellen mellem Satin & satin ark?

February 7

Hvad er forskellen mellem Satin & satin ark?

Mange mennesker elsker luksuriøse fornemmelsen af satin ark. Men tingene kan blive forvirrende, når shopping. Der er satin og sateen, og de alle har forskellige materialer. Forskellen mellem satin og satin plader er ganske enkel.

Satin

Udtrykket "satin" henviser til en særlig vævning proces. Det refererer ikke til en type materiale. Væve producerer en glat stof når påfyldning tråden passere under flere warp tråde og over en warp tråd. Dette resulterer i et minimum antal interlacings og tillader warp tråden til at reflektere lys og give stoffet sin glans. På bagsiden af stoffet er kedelig.

Sateen

Sateen refererer til satin vævning, men bruger en bestemt type af bomuld som tråde. Det er ikke en type materiale. Det har en skinnende overflade og kedelig tilbage.

Materialer

Satin er lavet med silke, rayon, acetat, nylon eller andre syntetiske fibre.Satin stof er lavet med 100 procent bomuld. Merceriserede bomuld bruges og er blevet behandlet med natrium til at producere en højere glans. Kartede og kæmmet bomuld bruges. Rayon er lejlighedsvis anvendes.

Vævning proces

Vævning består af interlacing vandret eller warp tråde, med lodret, eller skud tråde, for at gøre et stof og sker typisk på en væven. Satin blev først vævet af silke vævere i oldtidens Kina og er opkaldt efter den kinesiske port kits, hvor mellemøstlige forhandlere fundet det.

Bruger

Satin vævning bruges til at lave tøj, sengetøj og møbler. Det er også den mest populære væve for Silkestoffer. Sateen er populære i tekstiler bruges til forhæng, foringer og sengetøj.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com