Hvad er forskellen mellem sten finer & fremstillede sten?

April 16

Hvad er forskellen mellem sten finer & fremstillede sten?

Boligejere har flere muligheder, når du ændrer udseendet af deres hjem. Når du ændrer udvendige sidespor, tilføje sten behandlinger eller beslutter på indvendige opgraderinger til ildsteder eller mure, sten finer og fremstillede sten begge har noget at tilbyde. Forstå forskellene mellem disse produkter hjælper boligejer ved, hvor hver passer i hjem design planer.

Fremstillede sten

Fremstillede sten replikater ægte sten med samme udseende, føler og konsistens og kommer i en bred vifte af stilarter. Ægte sten er typisk solgt efter vægt, mens fremstillede sten giver en omkostningsbesparende alternativ, fordi det er solgt af det område, den dækker. Forskellen mellem to er i pengepung, ikke i hvordan de ser ud som designelementer. Forarbejdede sten er lavet af sten tilslagsmaterialer og et bindemiddel, som er presset sammen til at ligne rigtige sten.

Sten af finer

Sten finér er tilgængelige som individuelle sten eller i paneler for nem installation, afhængigt af producenten. Hugget fra sten i virkelige stenbrud, sten finer leveres i dimensioner 1/2 tommer eller tykkere for nem installation og transport. Da fineren er tyndere, finer sten omkostninger mindre end almindelige stone. Finér også sparer ressourcer ved at gøre stenbrud indskud sidst længere.

Fremstillet sten finer

Boligejer har også mulighed for at købe fremstillede sten finér, som tager de bedste kvaliteter af de ovennævnte produkter. Samlede materialer i forarbejdede sten finer består af sand, små sten og cement behandlet for at matche sten fundet i naturen. Fremstillede sten finer koster mindre end rigtige sten finer, da den er lavet på et produktionsanlæg.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com