Hvad er forskellen mellem Sunrooms & solarier?

April 5

Hvad er forskellen mellem Sunrooms & solarier?

Vilkår "havestue" og "solarium" er undertiden bruges i flæng, og i virkeligheden disse to strukturer har en hel del til fælles. De begge giver ekstra sollys indendørs mens stadig forbliver lukket. Men har meget subtile, men vigtige forskelle, der adskiller dem ligesom karruseller og karruseller, sunrooms og solaria.

Sunrooms

En havestue refererer til ethvert rum med meget store eller mange windows hvorigennem sollys kan komme ind og giver en rigelig udsigt over udendørs, mens selve rummet er fuldstændig lukket. En havestue kan endda have en eller to vægge lavet helt af glas, men det ikke er nødvendigt for et område til at udgøre en havestue. En lukket veranda, også kaldet en sunporch, er en type af havestue.

Solarium

Da en havestue udgør ethvert rum med omfattende glas langs vægge eller loft, er et solarium en slags udestue. Udtrykket "solarium," refererer dog til en meget specifik type af havestue. En typisk solarium indeholder ingen drywall overhovedet, men består kun af glasvæg- og loftspaneler, holdt sammen med tynde rammer, der strækker sig på tværs af vægge og loft. Solarium kan også betegnes som en vinterhave.

Solarium udmærkelser

Mens solariet selv består udelukkende af glas og indramning, skal rummet ikke være helt omgivet af glas til at udgøre et solarium. Solarium er typisk bygget som en del af huset, enten som et supplement eller som del af den oprindelige arkitektur. Solariet har ganske ofte, kun tre vægge med Hovedhuset, sig giver den fjerde væg. Derudover indeholder nogle solaria ingen loft.

Bruger

Solaria og verandaer både mulighed at dase i solen eller bare nyde skønheden af udendørs, men fra komfort i den indendørs. De giver også et fantastisk miljø til dyrkning af indendørs planter. Valget mellem en havestue og solarium er stort set en æstetisk beslutning, som hver struktur præsenterer en anderledes udseende og stil. Hvis du ønsker så meget sollys som muligt, dog vil solarium give dig med optimal eksponering.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com