Hvad er forskellen mellem varmluft ovne & tyngdekraften Flow ovne?

September 16

Hvad er forskellen mellem varmluft ovne & tyngdekraften Flow ovne?

Varme kan ske langsomt ved at lade den naturlige bevægelse af opvarmet luft opstår eller hurtigere ved at skubbe luften. Tvungen luft og tyngdekraften flow opvarmning metoder bruges i madlavning og varme ovne, sidstnævnte kaldes ovne. Anvendelse af en specifik varme leveringsmetode ændrer ikke varmluft eller tyngdekraften flow egenskaber. En direkte sammenligning af de varme vil hjælpe dig med at vælge den bedste løsning, hvad enten du har brug for en madlavning ovn eller en ovn.

Tyngdekraften Flow

Når luften er opvarmet, dens partikler spredes ud og luften udvider. Da dens partikler spredes så langt fra hinanden, varm luft vejer mindre end de køligere luft omkring det, får det til at stige. Luften bevæger sig, det mister noget af sin varmeenergi gennem sin bevægelse og det køler. Når den opvarmede luft køler nok, det vender retning og begynder at synke tilbage til varmekilde til opvarmes og gentage processen. Det fortsat stigende og faldende opvarmet luft kaldes naturlig konvektion eller tyngdekraften flow, og det er den varme, der bruges i konventionelle ovne og med ældre ovn modeller ikke er udstyret med blæsere.

Varmluft

Varmluft varme varmer luften, og bruger en blæser fan til at skubbe luften omkring ovnrummet eller gennem kanalerne. Disse skaber en mere jævn fordeling af den varme luft, men fan kraft kan forårsage overdreven tørring. Disse er også kendt som konvektion varme produkter.

Køkken ovne

Når der henvises til madlavning, har tvungen luft og tyngdekraften flow ovne forskellige navne. Varmluft ovne kaldes varmluftovn og tyngdekraften flow er kendt som konventionelle ovne. Vælg en konventionel (tyngdekraften flow) ovn hvis du tilbereder ofte sarte genstande der kan blive beskadiget af luft bevæger sig i ovnrummet. Varmluftovn (varmluft) er bedre for generelle madlavning. Den jævn fordeling af den varme luft gennem kammeret ved konvektion fan tilbereder maden hurtigere end en konventionel ovn.

Ovne

I USA er en ovn et andet navn for en ovn, der brænder på relativt lav temperatues, ifølge "Industriovne, bind 1," af Willibald Trinks. Selv hvis ovnen henviser til en ovn, er tvungen luft og tyngdekraften flow indstillinger tilgængelige. Tyngdekraften flow opvarmning sker ved at skabe damp i en kedel. Den opvarmede damp stiger gennem rørene til kondensatorer rundt i huset, hvor det køler og skifter tilbage til vand. Dette vand strømme via tyngdekraften, tilbage til kedlen. Varmluft ovne bruger en fan til at tvinge den varme luft fra ovnen gennem kanalerne til de forskellige værelser i huset. Som med en madlavning ovnen kan varmluft ovne udtørre luften i et hjem, på grund af den udtørrende virkning af den bevægelige luft. Tyngdekraften flow opvarmning skaber en blid, endda varme uden at udtørre luften.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com