Hvad er forskellen mellem vifte & bordemfang hætter?

February 3

Updraft emhætter og downdraft emhætter tjene samme funktion: for at tegne madlavning lugte, damp og fedt dampe ud af dit køkken og lufte dem udenfor. En korrekt størrelse og installerede rækkevidde hætte er et meget vigtigt apparat i dit køkken. Her er nogle vigtige forskelle mellem bordemfang og updraft emhætter.

Ser

Updraft emhætter er monteret over madlavning overflade og trække madlavning lugte og damp op i hætten. De er den mest almindelige type af vifte hood og ofte væg monteret eller kombineret med en mikroovn over din kogeplade. Bordemfang emhætter er integreret i kogepladen overflade, og er næsten usynlig, medmindre det er en pop-up ned udkast til enhed, der stiger et par inches over din kogeplade overflade.

Blæser placering

Updraft vifte hood blæsere er normalt placeret i området hood, gør blæserstøj hørbar, når de opererer. Ned udkast er vifte hood blæsere placeret i kabinettet under kogepladen eller i en fjerntliggende sted fra madlavning området. En fjernplacering blæser vil skære ned den akustiske støj væsentligt når vifte emhætten er i brug.

Kanalen Routing

Updraft emhætter har ligetil kanalen arbejde krav, og kanalen arbejde er ideelt dirigeres lige igennem en ydervæg på højden af vifte hætte. Kanalen arbejde for en bordemfang vifte hood normalt har en mere omveje vej, især hvis ned udarbejde hood er beliggende i en fritstående køkkenø. Derefter har kanalen arbejde skal distribueres via kabinet eller gulvet struktur til at udlufte på ydersiden.

Design

Emhætter, der er vægmonteret på en ydervæg kan ofte installeres i et eksisterende køkken. Bordemfang emhætter er mere udfordrende at installere i eksisterende køkken, som udkastet til ned blæser og kanalen arbejde kræver særlige kabinet design til at rumme enheden korrekt. Ideelt set ned udkast til skal emhætter imødekommes i et køkken design fra et tidligt stadium.

Funktion

Updraft emhætter er placeret over den madlavning overflade, tegning madlavning lugter op og ud af området madlavning direkte. Ned udkast vifte emhætter nødvendigheden af at suge madlavning vapor sidelæns eller ned til madlavning overflade, der kræver at udkastet ned være blæser meget stærkt i forhold til den samme mængde udluftning fra en updraft vifte hætte.

Omkostninger

Som updraft emhætter er mere almindelige end ned udkast til emhætter, er der større udvalg af billig updraft emhætter. Udover de større omkostninger ved selve enheden. ned udkast til er emhætter dyrere end updraft emhætter til at installere, på grund af særlige kabinet krav, arbejdskraft og tid til at installere dem.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com