Hvad er forskellen mellem ydre & interiør?

March 29

Hvad er forskellen mellem ydre & interiør?

Kende forskellen mellem udvendig og indvendig kan hjælpe dig med dusinvis af aspekter af hjem udsmykning og design. En lang række faktorer skal overvejes, når du vælger specifik udvendige og indvendige elementer, såsom maling og døre, i dit hjem. At vide, hvordan disse elementer bruges ordentligt kan du oprette en funktionel endnu stilfulde hjem indefra og ud.

Definitioner

Udvendig er defineret af Merriam-Webster som "at være på en yderside: beliggende på ydersiden" og "egnet til brug på udvendige flader." Dictionary.com definerer ydre som "ydre; at være på den udvendige side", og"beregnet eller egnet til udendørs brug." Interiøret er defineret af Merriam-Webster som "liggende, forekommende eller fungerer inden for de begrænsende grænser" og ved Dictionary.com som "værende inden for; indersiden af noget; indre; indre; yderligere mod en centrum"og" af eller vedrørende det, der er inden for; indeni."

Udvendige og indvendige Design

Udvendige og indvendige design omfatter ikke kun hvad den arkitektoniske struktur ligner men møbler, gulvbelægning, maling og dekorationer egnet til udendørs eller indendørs brug. Udvendige design ville omfatter for eksempel, designet af din have, dæk og gårdhave, mens interiør design omfatter alt inde i dit hjem, fra soveværelser til køkken og badeværelse. En faktor til at overveje for udvendig udsmykning, for eksempel, er de passende tekstiler for udendørs møbler. En af de faktorer for Boligindretning, for eksempel, er placeringen af møbler.

Døre

Udvendige døre giver sikkerhed og vejret modstand og omfatter front - og back-entry døre, skydedøre glasdøre, franske døre og terrassedøre. Yderdøre er typisk lavet af stål, glasfiber eller træ og fås i forskellige størrelser og stilarter, bedømmelseskomite og glasdesign eller gitter mønstre.Indvendige døre funktion primært holde støj ude og beskyttelse af personlige oplysninger, især i badeværelse og soveværelse. Indvendige døre er typisk lavet af medium-density fiber bord og træmasse og kan være hule eller fast. Typer af indvendige døre omfatter luftspjældet døre, franske døre, bi-fold døre, swingende café døre og lomme døre.

Maling

Udvendige maling er alkyd eller latex baseret og leveres i finish herunder flade, lavt glans, halvblank og glans. Interiør maling er mest almindeligt vand-baserede latex og fås i en række forskellige finish, med de mest almindelige er flad, lavt glans og semi-gloss. Flad finish skjule mangler og er bedst anvendes i lokaler, der ikke er brugt ofte, fordi de er sværere at rengøre. Lav glans, også kendt som æggeskal eller satin, maling har en svag glans og er ikke god til at skjule mangler. En halvblank står op til lys skrubbe, så disse malinger er ideel til køkken og badeværelse vægge og udvendige trim arbejde og tarme. Glans er den hårdeste finish og bruges bedst på døren jambs, vindue tarme, skodder og andre trim arbejde.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com