Hvad er forskellen på lak & gulv voks?

December 9

Hvad er forskellen på lak & gulv voks?

Selv de hårdeste af hardwood gulve savn beskyttelse fra nicks, nedskæringer, skrammer, spild og andre rutinemæssige misbrug, der alle gulv skal udholde. De bedste gulv finish ikke kun beskytte gulvet fra skader, de også øge skønhed af træ, selv mens der kræver lidt i vejen for langsigtet vedligeholdelse.

Hvordan træ lak værker

Gulv lak er dybest set en maling uden pigment. Når de påføres ufærdige træ, danner det en blank beskyttelsesfilm, der er fugt resistent, slidstærk og ridsefri. Mest professionelt behandlet hårdttræ gulve er færdig med en oliebaseret lak, men vandbaseret polyurethan lak vinder i popularitet på grund af deres hurtigere tørretid. Vandbaseret lak udsender også mindre forurenende stoffer i luften.

Hvordan gulv voks værker

Bedre pasta gulv voks er formuleret med en blanding af carnuba voks og bivoks, plus en naturligt opløsningsmidlet hastighed tørre tider. Når de påføres tidligere ufærdige træ, trænger en gulv voks under træets overflade, fylder porerne og hærdning oversiden af træ fra inden for. Det udgør også en klar, tynd fernis af fugt-resistent voks over den overflade, der giver en satiny glans.

Vedligeholdelseskrav til lakerede gulve

Spærring meget tung mund trafik, et høj-kvalitets gulv lak vil sidste 10 til 15 år eller længere før det skal være slebet og erstattet. I hjem med mindre mund slid, vil lak vare i årtier, selv om det kan slå mørke over tid. For de fleste mennesker består rutinemæssig vedligeholdelse af simple afstøvning og udrensning når det er nødvendigt, ved hjælp af en silicium-baseret træ renere såsom pantsætning eller en blid rengøringsmiddel som Murphy's Oil sæbe.

Vedligeholdelseskrav til voks gulve

De fleste husejere vil vælge at anvende yderligere voks, når ordet mister sin oprindelige glans. Der kan være hver tre til seks måneder i et område underlagt en masser af vha. Det vil ikke være nødvendigt at re finish hele gulvet, bare det berørte område. En ny overfladebehandling af gulv voks kan blandes med en ren, fnugfri klud og enten poleret i hånden eller med et gulv buffer. Gentagne ansøgninger vil i sidste ende føre til en yellowy ophobning af overskydende voks. Når dette sker, bør den akkumulerede voks omhyggeligt fjernet og erstattet med en ny finish.

Miljøhensyn

Næsten alle lakker indeholder drivhusgasser, der udledes i atmosfæren som målstregen i første omgang hærder. Lak vil fortsætte udsender lave niveauer af kemikalier i luften i måneder efter ansøgningen, og der kan være skadelige for astmatikere og andre kemisk følsomme individer. Mens nogle gulv voks indeholder petrokemiske opløsningsmidler og kunstige dufte, kan du vælge fra flere sorter, som er fri for forurenende stoffer og andre allergener.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com