Hvad er frugt Bugs?

April 2

Hvad er frugt Bugs?

Frugt bugs er små skadedyr, der er tiltrukket af frugt, normalt at fodre og lægge æg. De frustrere husejere og landmænd både og spænder fra den fælles frugtflue, anerkendt som disse lille sort bugs, der sværmer omkring de rådnende frugt på din counter, til de skadedyr, der angriber frugtplantager rundt om i verden.

Bananfluer

En af de mest almindelige frugt bugs er frugtflue, findes overalt, hvor der er råd og gæring frugt. De vises året rundt, men er mere udbredt i sommer og falder måneder. Frugt fly er ofte tiltrukket af rådnende frugt og grøntsager til at lægge deres æg. Larverne kommer ud af æg, frugt flue vil lå nær overfladen af frugt og vil foder fra de rådnende dele af frugten. Bananfluer kan også findes i andre områder hvor der er gærende materiale, såsom afløb, skraldespande, afgang, mopper, og tomme flasker og dåser.

Stinke Bugs

Nogle arter af stank bugs, som consperse stank bug og grønne stank bug, har været kendt for at angribe æble- og pæretræer frugtplantager. I det tidlige forår, vil stank bugs flytte ind frugtplantagerne og lægge æg på frugttræer. Frugten kan blive beskadiget under denne gang ved at fodre nymfer. Voksne vil også blive draget til plantager på jagt efter fugt, normalt i løbet af sensommeren.

Tortricidae møl

Nogle af møl i Tortricidae familien er kendt skadedyr til frugter. Codling møl larver angribe æble- og pæretræer frugter i Nordamerika af kedeligt dybt ind i frugten. Nogle racer af codling moth har også været kendt for at angribe svesker og valnødder. Orientalsk frugt møl larver gå efter ferskner og nektariner, hvor de bore gennem kødet som de foder. Det mindre appleworm er lig codling møl og orientalske frugt møl men betragtes ikke som meget af en trussel som de andre. Deres larver foder på indersiden af frugten.

Fersken træ Udvisningshamre

En fælles fersken skadedyr er fersken træ soegeren, der dræber mere fersken i USA end nogen andre insekt, ifølge filtypenavnet Michigan State University. Larver af soegeren feed på den voksende væv og indre barken af træet. En lignende skadedyr er den mindre fersken træ soegeren, som kun etablerer sig i træet væv, der er blevet allerede skadet på anden måde.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com