Hvad er funktionerne af en ekspansionsventil?

March 15

Hvad er funktionerne af en ekspansionsventil?

De fleste køleskabe og luftkonditioneringsanlæg er bestående af kondensatorer, kompressorer og ekspansion enheder, som anført på webstedet encyklopædi Britannica. Ekspansionsventiler bruges til at reducere trykket niveauer inden for et givet system og sikre, at det fortsætter med at fungere effektivt. Ventiler, der benyttes i varmesystemer, ventilatorer og air condition-enheder er kendt som termisk ekspansionsventiler. Disse typer af ekspansionsventiler arbejde som en del af det fordampende system og hjælpe med at regulere udvinding og udeladelse af kold og varm luft.

Kølemiddel forordning

Termisk ekspansionsventiler regulere strømmen af køling stoffer (kølemiddel) i en enhed og arbejde under variabelt tryk og temperaturer. Termisk ekspansionsventiler er normalt ansat til at opretholde strømmen af væske i air condition-enheder. En kølende stof er sendt via Kompressoren til at reducere temperaturen i en bygning. Varmen væske derefter øges gradvist indtil det skifter til gas.

Gas Transformation og regulering

Når de er konverteret, strømmer gas ned coil, hvilket resulterer i varmen sprede og ændre tilbage til flydende form. Denne væske er derefter sendt til ekspansionsventil hvor det omdannes til en kølet gas i stand til at udvinde varme fra atmosfæren omkring det. Gassen er kanaliseret gennem et sæt rør, og kold luft er pumpet ind i bygningen lokaler.

Trykregulering

Pres niveauer overføres via kapillarrør mod sensing røret, som er knyttet til den termostatventil. Termostatisk ekspansionsventiler regulere trykket niveauer af hele processen med at omdanne cool, åndbar air køling stoffet. Hvis tryk niveauer bliver for højt, udvider ekspansionsventil, reduktion af trykket i enheden. En kølervæsken kan derefter flyde problemfrit fra ekspansionsventil i den fordampende system.

Nogle køleskabe og air condition-enheder bruger kapillarrør i stedet for ekspansionsventiler. Kapillarrør opererer i en lignende tilstand til termisk ventiler men kun er skræddersyet til at udholde en konsekvent klima. Kapillarrør er i stand til at håndtere betydelige omlægninger af pres niveauer eller temperatur.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com