Hvad er funktionerne af en vand køler?

January 26

Hvad er funktionerne af en vand køler?

Vand chillers er en type af kommerciel eller industriel vand køling enhed eller system. En chiller er designet til at producere og formidle koldt vand i et lukket system for at opretholde lufttemperatur for precision manufacturing.

Funktion

Vand chillers cirkulere så meget som 400 tons af vand og de kan køle vand til cirka 20° C (68° F). De er undertiden bruges som en erstatning for en fordampningsemissioner køling tårn og tendens til at være omkostningseffektive, fordi de cyklus vand i et kredsløb i stedet kræver en konstant strøm af byen vand.

Funktioner

Vand chillers anvendes i produktion/fremstillingsprocesser, der bruger ozon generatorer, vakuumpumper, trykkerimaskiner, lasere og meget mere. Husholdningernes ansøgning størrelse vand chillers bruges til at producere kølet drikkevand eller til at regulere og køligt vand i akvarier. Vand chillers er undertiden anvendes i hydroponics for at kontrollere temperaturen af vandet vil planter.

Typer

Vand chillers kaldes undertiden vandkølere, navnlig i forbruger programmer. Under vasken vand er chillers designet til at tilføje yderligere filtration til drikkevand. Disse filtre fjerner typisk organiske kemikalier og forurenende stoffer, der kan indvirke negativt på smag og klarheden af drikkevand. Godt ventileret, korrekt installeret, kan vand chiller køleanlæg (ud af direkte sollys) producere så meget som 10-15 kopper kølet vand på efterspørgslen. Disse kan variere i graden af kulde fra 20-32° C. Disse typer af forbruger vand chillers er stigende i popularitet som et svar til at købe pre filtrerede flaskevand samtidig sikre bedre vandkvaliteten på vandhanen.

Teorier/spekulation

Ifølge de Forenede Nationers Miljøprogram, bliver to tredjedele af planeten lever i vand-understregede betingelser i 2025, hvis nuværende forbrugsmønstre fortsætter. Brugen af vand chillers påvirker adgang til vand og vand og produktionsomkostninger både på det industrielle niveau og på forbruger-plan. Som disse understreger bliver mere fremtrædende i hverdagen, er det sandsynligt, at vand chillers bliver mere udbredt adgang til vand bliver dyrere.

Fordele

Vand chillers er maskiner, der fungerer bag kulisserne i hverdagen til at bistå med køling fødevarer og luft, at opretholde kritiske temperaturer for planter, akvariefisk, fremstilling og meget mere. De forbedre kvaliteten af drikkevand og reducere vand flow affald, hvilket gør dem miljøvenlige.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com