Hvad er galvaniseret stål?

August 26

Metal specielt belagt for at modstå rust og korrosion er galvaniseret stål. Galvaniseret stål er en ideel komponent for at opbygge strukturer, der skal modstå års udsættelse for elementerne. Galvaniseret stål har været anvendt i industrien i mere end 100 år og er fortsat en af de mest populære byggematerialer på grund af dens holdbarhed.

Hvordan dens gjort

Galvaniseret stål er lavet ved at dyppe den ønskede stål vare i et kar med varmt smeltet zink. Den smeltet zink er opvarmet til 680 grader Fahrenheit. Når den varme dyppet stål er trukket fra zink bad, det reagerer med ilt i atmosfæren og zink belægning faktisk bliver en del af stål. Denne proces kaldes galvanisering. Processen med galvanisering stål forbliver stort set de samme som for 100 år siden, men moderne teknologi fortsætter med at forbedre processen. I dag, i stedet for faktisk dypper nogle metal i smeltet zink, sprøjtes metaloverflader, som er sigtet for elektricitet, med et tyndt lag af zink. Den elektriske ladning i metal forårsager den samme reaktion med ilt i atmosfæren, og galvanisering finder sted.

Bruger

Galvaniseret metal er især nyttig for metal overflader, at udholde konstant eller hyppig eksponering for elementerne. Fordi galvaniseret stål er både vand og salt frastødende, det er et glimrende valg for skrog af bådene. Galvaniseret stål er for U.S. Navys første valg til hangarskibe, ubåde og skibe. Galvaniseret stål er også et populært valg for strukturen af broer og som den indre stål struktur af bygninger. Galvaniseret metal er også en top valg for trappe skinner og udendørs legeredskaber.

Levetid

Galvaniseret stål brugbar levetid afhænger af industri, hvor det bruges. I landdistrikterne applikationer hvor stål ikke er udsat for saltvand, overstiger galvaniseret stål brugbar levetid ofte 60 år. I tempereret tropisk marine områder hvor de galvaniseret stål ansigter eksponering til salt spray og saltvand, galvaniseret stål brugbar levetid er ca 30-40 år. Industrielle områder hvor galvaniseret stål er ofte udsat for ætsende kemikalier, er brugbar levetiden ca. 20 år.

Pleje

Inspektion og pleje af galvaniseret stål vil udvide sin brugbar levetid. Fjernelse af områder af korrosion er vigtigt. Nogen områder, der har mistet deres zink belægning skal være dækket med maling, der er specielt formuleret til galvaniseret stål. Galvaniseret stål, der har 5% af dens areal er dækket med en dybde på rust, som er 0,5 mm tyk er ikke længere brugbart og bør udskiftes.

Faglige organisationer

To faglige organisationer, der styrer tilblivelsen af galvaniseret stål i USA er American Galvanizers Association og stålkonstruktioner Fabricators af New England. Disse to organisationer arbejder med industrier til at sikre, at galvaniseret stål producenter overholder de faglige standarder fastsat af organisationerne.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com