Hvad er Gas Logs?

October 18

Et gasfyret enhed består af en metal-baseret ramme, der holder en gasbrænder, designet til at ligne en efterligning log eller logger med huller, således at din pejs kan ligne, at det har en brølende ild. Hjem med et naturgas linje går ind i dem generelt har en gas jet inde i pejsen, og du kan tænde gassen og tænde flammen, nyder varmen og udseendet af en vinter brand--uden arbejde.

Udluftet Gas Logs

Udluftet gas logs giver den tætteste lighed med en traditionel brand med træstammer. Enheder kommer i bredder mellem én og fem fødder. Du kan se gule flammer stiger og falder, fordi enheden er designet til at brænde gas for at producere en mere naturlige "træ-brændende" farve, i stedet for den normale blå af en renere naturgas flamme, og rammen er designet til at ligne de gløder, der udvikler sig i bunden af en brændende bunke af træ. Denne form for gasfyret giver kun omkring en tiendedel af sin varme til din stue, da de fleste af biprodukter brænde ud som affald. Det betyder, at et udluftet gas logaritmeenhed normale ventilation, så du bliver nødt til at åbne spjæld i din skorsten mens driver en.

Ventless Gas Logs

Fordi ventless gas logs brænde mere effektivt end deres ventileret kolleger, er der næsten ingen spildt biprodukter, der tager form af dampe. Som et resultat, en ventless gasfyret enhed vil give mere varme med den samme mængde brændstof - op til 95% effektivitet - og du behøver ikke at åbne spjæld, når du bruger den. I virkeligheden, behøver du ikke engang en skorsten. Ventless enheder blev mere populær, når producenter regnet ud en måde at simulere den gule flamme af en træ-brændende ild samtidig opretholde en mere effektiv forbrænding. De nedbryder ilt og kræver brug af en ilt udtynding system og en

Nogle stater, herunder Californien og Massachusetts, ikke tillader brug af enhver ventless Gasforbrugende apparat, så tjekke love i dit område.

Installation

Konvertere en pejs fra træ logs til gas eller installere en gasfyret enhed overalt i dit hjem er ikke for den gennemsnitlige gør det selv-boligejer. Hvis du ansætter en certificeret VVS eller HVAC entreprenør, du er tilbøjelige til at bruge flere hundrede dollars, i marts 2011, men installation oparbejde kan involvere threading og skære rør samt en omfattende tilpasningsprocessen plus overholder alle koder og regler for gas service til et hjem i dit område.

Sikkerhedsmæssige overvejelser

Før du går i seng, slukke for gas logs, og lad dem køre hele dagen. Især for Uventilerede logs, altid crack et vindue for at sikre, at der er ren, frisk luft cirkulerer, og holde alle brændbare genstande, langt væk fra pejsen. Hearth.com anbefaler at Uventilerede logs kun kan bruges når du er til stede i området hvor de er installeret, og ikke at bruge dem på fuld tid til opvarmning. Følg altid fabrikantens sikkerhed og drift instruktioner og lokal ordinances relateret til gasapparater.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com