Hvad er Gel-belagte brusekar?

May 29

Hvad er Gel-belagte brusekar?

Brusekar er lavvandet kasser, der passer i rummet i badeværelset hvor du tager brusebad. Du står på æsken som bruseren frigiver vandet. Magasinet indeholder et hul til dræning. Solid kabinetter er normalt installeret omkring brusekar at forhindre vand fra sprøjt på badeværelsesgulvet. Der findes tre typer af brusekar, hvoraf den ene er gel-coatede.

Gel-belagte brusekar

Med hensyn til vægt, gel-belagte brusekar er mellem de andre to typer: keramisk og akryl. Keramik, eller ildfast, bakker er de tungeste og er velegnet til hyppig offentlig brug på grund af deres modstand mod slid. De letteste bakker er lavet af akryl med træ forstærkning. Gel-belagte-- eller harpiks-sten – brusebad bakker, kombinere solid sten sagen med harpiks, et stof, der tjener som grundlag for plast, i et produkt, der er mere holdbare end acryl, men ikke så hård som keramiske.

Hvordan det er lavet

Producenter linje en støbeform med gel før hælde sten-harpiks blandingen ind i den. Efter blandingen sæt, det glider ud af formen med en blank overflade, og gelen udgør det øverste lag af bakken.

Størrelser og figurer

Gel-belagte brusekar fås i rektangulære, firkantede og uregelmæssige former. Bakker spænder fra lidt over 3 fødder til 5½ fod på deres bredeste side.

Bekymringer

Gel på stone-harpiks brusekar er et blødt stof, der mister sin glans med brug. Til sidst, vil i bunden af din brusekabine begynde at lede kedelig. Et mere alvorligt problem er, at gel-belagte brusekar er glatte og kan forårsage du at falde. For at minimere risikoen, bruger producenter forme, der skaber tekstureret overflader.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com