Hvad er GI Fittings?

January 31

Hvad er GI Fittings?

VVS er formentlig en af de vigtigste systemer installeret i en bolig eller en anden struktur. For at VVS kan installeres korrekt, bruge blikkenslagere rørfittings tillade rør til at navigere og væve gennem rum. Mens engang et populært valg for rør i almindelighed, er galvaniseret jern reduceret til det meste montering ansøgninger på grund af iboende problemer med sine præstationer over tid.

Identifikation

GI fittings henvise til galvaniseret jern rørfittings. Generelt er rørfittings stykker, at går mellem enkelte rør forbinder dem sammen. De kan bruges til at justere for rør størrelse forskelle, bøjninger eller sving og væske transmission. Nogle eksempler omfatter stik, sadler og albuer. Galvaniseret jern er et udsnit af jern, der er blevet belagt med zink. Belægningen beskytter jern enhed, mekanisme eller materiale fra oxidation og rust--en særlig vigtig funktion i vand-eksponering miljøer som VVS.

Terminologi og skik

Når du ser betegnelsen galvaniseret jern rør og rørfittings, det er synonymt med galvaniseret stål. De betyder det samme i denne sammenhæng. Denne form for service rørsystem var en fælles funktion af VVS-systemer indtil ca 1950s. Trods anvendelsen af zink galvaniseret jern, det stadig havde rust problemer og derfor er nu i vid udstrækning erstattet med kobberrør. Galvaniseret jern eller stål fittings bruges stadig men. Ifølge eksperter på Inspectopedia, er disse fittings oftest ansat på et hus "indførselsstedet" for VVS.

Funktioner

Galvaniseret jern eller stål fittings er typisk kvindelige fittings, hvilket betyder, at de er spundet på den threading tilgængelige for enden af røret. I tilfælde, hvor rørene er betydeligt større, er røret normalt svejset på røret montering i stedet for at være gevind på. Fittings af denne art er ofte gammeldags ud af støbejern, fordi denne form er blødere og dermed mere plastisk. Lejlighedsvis, er metal blødt nok, at du kan bruge en simpel nedstryger til at skære det.

Overvejelser

Da GI pipe fittings bruges oftest med gevind VVS, er det vigtigt at tilføje et rør fælles sammensatte til gevindskæring før tilslutning af rør og fittings. Dette kan ofte ske med pensler eller endda en køkken spatel--en gammel en, ikke længere anvendes til madlavning men. Fælles sammensatte sæler de to komponenter sammen for at modstå store mængder af pres og det har ofte rust-forebyggelse kvaliteter. Hvis røret er brugt i en butik hvor væsker bortset fra vandet vil rutinemæssigt flyde igennem det, Sørg for er sammensat i stand til at tolerere dem.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com