Hvad er gips lavet af?

November 5

Hvad er gips lavet af?

Drywall er en stor, glat byggemateriale anvendes primært til indvendige finish.

Sammensætning

Drywall er lavet af gips, et ord, som ikke betyder meget for dig. Gips, selv er lavet af de kemiske kalciumsulfat, et fælles mineral, som forekommer naturligt i jorden. For at danne drywall, tilføje fabrikanter ekstra ingredienser, der gør drywall konstruktion værdig.

Dannelse

Drywall er blandet våd, indpakket i kraftigt papir, så fyret i en stor ovn at tørre. Den resulterende bord er kun semi-fleksible, helt fast og noget vand-gennemtrængelige.

Bruger

Drywall er anvendt i byggeriet over hele verden som et afsluttende lag af indvendige vægge. De store, glatte brædder er ideel til deres nem installation og den finish, som de leverer til maling og vægtæpper.

Størrelse

De fleste gips bestyrelser er 4 af 8 fod og 1/2-inch tyk. Nogle sorter, loft er 5/8-inch tyk.

Funktioner

En af grundene til drywall's popularitet i byggematerialer er dens funktion som en brand barriere. Mens en ikke bør stole på det som en firewall, fungerer det stadig meget godt for at indeholde flammer og forhindre hurtig spredning af brand.

Typer

Som med næsten alle byggematerialer, kommer drywall i forskellige former. Nogle drywall producenter sælger brand-resistente, skimmel-forsinke, fugt-resistente, lyd-rated, lydisolerede, genanvendt og en række andre specialiserede typer af gips.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com