Hvad er gips Wallboard?

December 8

Hvad er gips Wallboard?

Gips wallboard er det mest anvendte materiale til at dække væggene i indvendige projekter. Det har udviklet sig til en alsidig, pålidelig materiale, der er hurtig at installere og nemt at reparere. Lavet af en naturligt krystalliseret mineral, wallboard er naturligvis brandsikre og kan også fungere som en støjskærm.

Definition

Gypsum.org beskriver gipsplader som "panel-type produkter bestående af et brændbart kerne, primært af gips, med en belægning på ansigtet, tilbage, og lange kanter papir." Wallboard bruges i bygge-og anlægssektoren i indvendige projekter. Også kaldet sheetrock, gips eller gipsplader, det giver en glat overflade, der kan derefter afsluttes, typisk med maling.

Materialer

Gips opstår, når et mineral kaldet kalciumsulfat tørrer og findes i krystallinsk form i sedimentære bjergarter. Gips sten er udvundet fra jorden og derefter knust og malet til et pulver. Klipperne er kemisk kombineret med vand og pulveret er opvarmet til 350 grader Fahrenheit til at drive ud af vandet i en proces kaldet calcining. Brændt gips er derefter blandet med vand og andre produkter til at danne en pasta og lagdelte mellem ark papir til at skabe gips wallboard. Blandingen re udkrystalliserer, kemisk obligationer med papiret og bliver så hårdt som rock igen.

Historie

Augustine Sackett patenteret fremstillingsproces for Sackett bestyrelsen i 1894. Sackett board, betragtes som forløberen til wallboard, var tyndt plast materiale mellem uld filt papir, der fulgte i ark 1/4-tommer tyk og 36 inches square. Materialet snart erstattet træ og drejebænk som et underlag for gips vægge. Gipsplader, kom som det kendes i dag, mellem 1910 og 1930 når kanterne blev pakket og papir erstattes filt.

Bruger

Mange anvendelsesformål findes for gipsplader. Dens primære anvendelse er som en glat overflade til at male over i indvendige projekter. Wallboard kommer i en standard arkstørrelse på 4 fødder af 8 fod, men findes i 10, 12 eller 14-mund-lange plader. Tykkelse varierer fra 1/4 tomme til 1 tomme. Hvert ark er skruet fast til væggen studs eller loft strøer. Sømmene er derefter tapede og dækket med en fælles sammensatte. Skruehuller er også fyldt og sammensat er slebet til en glat finish. Nem installation, reparation, tilgængelighed og alsidighed gør det nummer et valg til vægge og lofter. Det kan endda tjene som en bidragyder til flise.

Typer

Der findes flere typer af gipsplader. Folie-backed bestyrelsen fungerer som en damp retarder. Gips blandet med glas fibre og vermiculit kaldes type "X" og skaber ekstra brandsikring. Greenboard er en gips board, der er behandlet for at være vandtæt og bruges under fliser i badeværelser. Blå-tonet board bruges under finer gips. Andre typer af gipsplader omfatter pre indrettet, shaftliner og etageadskillelsen bord.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com