Hvad er glas mursten?

September 17

Glas mursten er mere almindeligt kendt som glasblokke i Vesten. De bruges i forskellige mønstre og farver i moderne byggeri. De er ikke strukturelle, men bruges til belysning og accenting værelser. Forskellige typer af glasblokke er populære i badeværelser, udvendige vinduer, skillevægge og i fængslet windows. Silikone caulk anbefales i byggeriet, fordi glasblokke udvide 2 mm pr. kvadratmeter og således mørtel forbindelser kan ende med krakket.

Firkantede glas Block

Udviklingen af glasblokke for arkitektur begyndte i begyndelsen af 1900-tallet i Europa. Specielle maskiner blev oprettet til dette formål og blokkene var raffineres til typografien mest anvendes i dag i bygningen. Blokke installeret uden mørtel typisk indarbejde en aluminium forstærkning system sammen med silikone caulk.

Afrundede glas Block

Afrundede glasblokke er designet som endestykker eller til dekorative mønstre på toppen af blok glasvægge. Nogle glasblokke er lidt vinklet på siderne, så de danner en buet væg når sluttede sig sammen.

Sikkerheds glas Block

Glas block indgår ofte i kælderen windows og fængsel bygninger. Blokke bruges under disse betingelser er specielt designet til at modstå stor gennemslagskraft og omfatter en stærkere metal styrkelse system.

Miljømæssige glas mursten

Pittsburgh Corning har skabt standard, firkantet blokke med høj termisk kvaliteter og også mindre glas mursten designet til at erstatte murværk mursten. Solar væg rør, også kendt som Vistabriks, bidrage til miljøvenlige LEED certificering for nye bygninger. Disse mindre blokke har en metalkappe og kan bruges i standard murede vægge uden revner.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com