Hvad er god laminatgulv?

October 13

Hvad er god laminatgulv?

Gulvbelægning valg har for nylig udvidet til at omfatte laminatgulve. Det emulerer naturlige materialer og kan narre øjet. I modsætning til manipuleret træ gulve, er laminater lavet af lag af papir imprægneret med harpiks. Dens holdbarhed er fremragende, men sammenligne produktlinjer kan være svært, som obligatoriske standarder ikke er blevet udviklet. Udnyt disse tips og NALFAS frivillige specifikationer til at indsnævre søgningen efter god kvalitet laminat gulve.

Produkt historie

Sverige er hjem udvikleren af laminatgulve. I begyndelsen af 1980 ' erne, de skabte ark af gulve ud af mange lag papir, imprægneret med særlige harpikser, derefter placeret dem under højt tryk. Den dekorative motiv af papiret bestemmes design. Den færdige ark var limet til en base for sal. Efter sin introduktion til USA videresendt efterspørgsel på en større vækstrate end nogen anden gulvbelægning produktlancering. Dens vækst forventes at overhale trægulv i 2014.

Forskellige stilarter

Over de sidste mange årtier, har innovative designere udviklet et utal af rige mønstre, der omfatter realistisk træ, sten, keramik og marmor. Bredden af planking afhænger af omfanget af de design, der er valgt. Træ-stil bredder kan være så smalle som 3 inches, mens skifer, travertin, keramiske eller sten stilarter kan variere i bredder op til 24 inches.

Fordele af laminatgulve

Laminatgulve tilbyder mange fordele over trægulve, vinyl eller fliser. Det er holdbart, nemt at installere, og det er bunden-, plet-, fade - og fugt-resistent. Et økonomisk valg, det tilbyder skønhed af naturlige-materiale gulve til en lavere pris. Den nordamerikanske Laminat Gulvbelægning Association (NALFA) hedder det, at det er også miljøvenlig: "da det er lavet af papir, laminats fremstilling ikke indebærer høst af gamle vækst løvtræ som gør at af trægulve. I modsætning til nogle tæppe indeholder laminat ikke betydelige mængder af nogle elementer, der påvirker indendørs luftkvalitet. Og når et laminatgulv erstattes nemt, det kan ødelægges med nogen fare for miljøet."

Kvaliteter

Hver producent hævder at inddele sine laminat produkter i kategorier som præmie, bedste, bedre eller god. Disse harmløse grading titler kan forvirrende samt vildledende. For det seneste årti, har NALFA oprettelse af frivillige standarder og et certificeringsprogram for producenter i USA og Canada. I 2001, blev disse specifikationer godkendt af American National Standards Institute. Fordi det er en frivillig forening, er ikke alle importører eller fabrikanter medlemmer. Læsning NALFA specifikationer og testmetoder vil hjælpe laminat køber afgøre, god kvalitet.

Afprøvning og garanti specifikationer

Når man sammenligner laminater, kigge efter præstationsstandarder, der omfatter høje karakterer for statisk belastning; tykkelse; svulme; effekt-, lys-, plet- og slidstyrke; overflade bond; og stol castor holdbarhed. Her er hvor NALFA certificering kontrollerer ydeevne med stringente testmetoder. Studere de garantier, der tilbydes. Vælg en laminat produkt med en langsigtet garanti og en, der tilbyder beskyttelse mod farvning, fading og for tidlig slitage. Nogle garanti mod utilsigtet fugtskader. Korrekt opbevaring metoder er afgørende. Før brug, skal du gemme laminat fast på gulvet i sit originale æsker. Laminat reagerer på ændringer i luftfugtighed og temperatur.

At vælge en laminat

Begynde at kigge på farver, mønstre og overflade finish på internettet eller hjemme produkter leverandører. Tage noter af områdets trafikmønstre, indvendige temperatur, fugtighed og makeup af sub gulvet. Strålevarme kan påvirke alle gulve er fastsat. Sørg for gulvbelægning valgt er klassificeret for at acceptere den. Overveje, om du eller en professionel installerer laminat. Og endelig, udarbejde et budget. Det er bedre at spare end købe dårlig kvalitet. Dette er en langsigtet investering i dit hjem.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com