Hvad er god musefælde agn?

May 3

Hvad er god musefælde agn?

Indstilling musefælder i et hjem kan synes som den eneste beslutning for din pest problem, og fange mus i fælder---om de dødelige snap fælder eller blot fange og frigive fælder---kan betydeligt lavere befolkning af mus i og omkring dit hjem. For at gøre disse fælder succes, du har brug for lokkemad dem med materiale, som de faktiske mus vil. Agn kan variere fra hjem til hjem og selv mus til mus.

Mad

Mad er naturligvis en populær lokkemad for mus, der ofte trække sig inde i et hjem til at begynde med at gøre fouragering lettere. Populære fødevarer for lokkemad omfatter ofte sød valg som peanut smør, chokolade og tørret frugt, der giver off stærk, sød lugt, der vil tiltrække mus. Peanut butter tilbyder også den fordel, at musen har til at holde op med at slikke smør ud af fælden, øge chancen for at fange ham. Nogle mus reagerer også på kød, såsom sprød bacon eller skinke.

Nesting materiale

Selv om mus flytte ind i dit hjem at komme til din mad, vil de nødt til at bygge en rede for at beskytte sig selv og deres familier, mens de opholder sig i dit hjem. Derfor kan baiting fælder med redemateriale lokke mus i så godt. Dette kan omfatte stumper af papir, tandtråd, små stykker af plast og endda nogle materiale fra uden for dit hjem, som tørret græs eller blade. Musene bruger disse materialer til at konstruere isolerende reder, og afhængigt af hvor du kan se dem, denne type materiale kan være sværere for dem at finde, og derfor mere tiltalende i en trap.

Hvad de ønsker

Opmærksomme på de bevægelser og skader mus forårsager i dit hjem, og agn din fælder i overensstemmelse hermed. Hvis du opdager, at din foretrukne taske af korn har været helt tygget igennem og maden er siver ud, musene naturligvis deler din smag i fødevarer og du kan agn fælde med der. Tilsvarende, hvis du opdager en rulle af floss eller stykker af dit toilet papir mangler, appellerer til musens behov at lokke det med fristende agn.

Baiting Tips

Ved fastsættelsen af enhver slags musefælde med madding, er det vigtigt at du sikrer agn fast til fælden. Hvis musen kan simpelthen gå op og fjerne agn, vil du kun finde tomme fælder og en masse frustration. Binde agn ned til bunden af fælden med et tyndt stykke ledning eller tandtråd, således at musen til at flytte rundt, trække og bruge mere tid på fælden at få, hvad det ønsker. Også, hvis du lige er startet at opstille fælder, de fleste mus fange efter tre eller fire nætter og vil undgå fælder. Sæt ud så mange fælder som muligt på den første nat at fange dem ved overraskelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com