Hvad er god varme isolatorer?

September 24

Hvad er god varme isolatorer?

Nøglen til et ordentligt isoleret bygning er udvælgelsen af en isolerende medium, som er effektiv på to måder. Det isolerende materiale skal holde bygningen varm om vinteren og kølig om sommeren, på rimelige installation og vedligeholdelse koster niveauer. En bred vifte af isolerende materialer er til rådighed til at håndtere opvarmning og nedkøling af bygninger.

Tæpper og Batts

Den mest almindelige bygningsisolering tilbydes af batts eller tæpper af udvidet glasfiber eller stenuld. De anvendes efter indramning fase af byggeriet, og før anvendelsen af indervæg finish. Enkelte batts eller roll varer er placeret i rum mellem væggen studs eller loft strøer og hæftes på plads. Isoleringsværdi af fælles isolerende materialer bestemmes af værdien "R" af materialet. R-værdien for glasfiber tæpper er 3.3 pr. installeret tomme og 3.7 for stenuld. Velisoleret moderne hjem er designet med R-værdier af 19 for ydervægge og R 34 til lofter.

Polyurethan produkter

Ekspanderet polyuretan leverer meget gode R værdier. Materialet er tilgængelige i bestyrelsen form, som en spray-on materiale, udvidet på plads eller anvendes i ark. R-værdier for polyurethan materialer interval mellem 5,0 og 7,0 pr. installeret tommer. Disse produkter er ikke let tilgængelige i alle byggemarkeder og er dyre i forhold til andre isoleringsmaterialer.

Kork og træ Fiber bestyrelser

De vigtigste fordele ved isolerende bord installationer er rimelige omkostninger og lethed i anvendelse. -It-din-selfers er det nemt at anvende under anvendelsen af gipsplader væg. Materialet er normalt tilgængelige i 1/2 - og 1-inch tykkelser på de fleste hjem forbedring Centre. Fiber og kork bestyrelser giver isolering af 3.0 pr. installeret tommer.

Løs fyld isolering

Løs fyld isolerende materialer falder i den lave ende omkostninger og effektivitet stordriftsfordele. Høvlspåner, træ, savsmuld og halm har været brugt som billig isolatorer. Alle disse materialer lider ulemperne ved fugtoptagelse og lave R værdier, og de giver attraktive boliger for insekter. Typiske R værdier spænder fra 2.0 til 2.5 pr. installeret tommer.

Luftrum

For dem, der fristes til at fjerne isolerende materialer fra et byggeprojekt, er den nederste linje luftrummet. Air tilføjer uden omkostninger for et projekt, giver en R-værdi på 1,0 pr. tomme plads og helt skal forsegles for at forhindre luft omløb og varme tab eller gain.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com