Hvad er gode træer til anlægget i nærheden af et Street?

December 8

Hvad er gode træer til anlægget i nærheden af et Street?

Træer føje nåde og skygge til en gade, charme til forstæder dem og intriger til landeveje. De oprette visuelle appel til et hjem, er godt for miljøet og give ynglepladser for fugle. Før plantning af et træ, planlægge for korrekt placering, produktionsbetingelserne og minimal fremtidige vedligeholdelse.

Check med kommune og hjælpeprogrammer

Nogle træer er begrænset eller forbudt i visse områder. Check med kommuner før plantning. Mange byer tilbyder inspektion på stedet, gratis rådgivning om valg og plantning af træer, og hjælp med at opnå en plantning tillader. Tage konto overhead og underjordiske elektrisk, telefon, kabel, vand, kloak og gas linje. Undersøge vanding restriktioner der gælder, da nyplantede træer kræver ekstra pleje.

Check med naboer

Konsultere vores naboer før du vælger et træ, der kan skabe uønskede skygge eller har grene, der trænger sig ind på deres ejendom. De kan også ikke ønsker at rive bladene faldt eller blæst fra din værftet. Indkørsel synlighed er vigtig for dit hjem, som er dem på begge sider af dig og. Sørg for, at træer er beliggende langt nok væk fra gaden og indkørsel salte i et område med snerydning.

Træerne til byens gade

Byen partier har brug for mindre træer til at holde fra trænger sig ind på andres område og forstyrrer gadelygter og tegn. Vælg forurening tolerante træer som Thornless Shademaster honning johannesbrød og aristokrat Callery pære, som luftkvaliteten i byerne er et problem. Begge arter udholde også tørke og salt. Honning johannesbrød fine blade bliver gule i efteråret, mens Callery pære hvide blomster af gør en blændende display i det tidlige forår.

Træer for by eller forstad gader

Mens de mindre træer i byens gader kan let dyrkes i en by eller forstad indstilling, så kan større, mere spredning træer. Norge maples er tætte, kompakte skygge træer med blade, der er grønne, gule, rødlig-lilla eller broget. Princeton Sentry ginkgo er en smalle, søjleformede træ, kaster kun let skygge og prale strålende-gul falde farve. Overfloden crabapple frugt er en livret kilde af fugle om vinteren.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com