Hvad er godt at vokse nær pærer?

April 5

Hvad er godt at vokse nær pærer?

Pæretræer trives i fuld sol og lidt fugtige, lerede jord. Pærer har brug for en nedslående periode hver vinter at producere frugt men ofte lider skade i områder med alt for kolde, barske vintre. De blomstrer tidligere end æbler og sene forår frost kan skade dem. I kolde klimaer, Vælg ornamentale pæretræer i stedet. Plante dem med små stauder, buske og træer, der giver beskyttelse mod vinden uden skygge af pæretræer.

Bestøver

Frugtbare pæretræer kræver en bestøver til at bære frugt. En bestøver er en anden pæretræ af en anden sort. Vælg to sorter, som er hårdføre i dit område og plante dem inden for 20 til 30 fod af hinanden, afhængigt af størrelsen af træet. Bartlett og Seckel er uforenelige, men de fleste andre pære sorter arbejde som bestøvere. I nord, prøv hårdføre Clapp favorit, Bosc, Seckel, Kieffer eller Magness. I syd, prøv Orient, rød Anjou eller Starking Delicious.

Dækfrøede planter

Honningbier bestøve pærer. Blomstrende planter, der tiltrækker bier øger odds for god bestøvning. Gazania, Krybende floks, valmuer og catmint blomstrer tidligt i sæsonen og tiltrække befrugtere mens pæretræer er i blomst.

Små planter og buske

Plante små buske, stauder eller blomster i ryddelig senge nær pæretræer. Undgå store skygge træer, at overskygger pæretræer eller invasive vinstokke eller planter, der konkurrerer om vand og næringsstoffer. Placer blomsterbede mindst 3 til 4 fod fra pæretræ. Plantning dem tættere gør adgang sværere for beskæring, vedligeholdelse og høst opgaver. Alle sorter egner sig til dit klima er fint. Prøv daylilies, iris, pæoner og blomstrende enårige, såvel som små buske, som dværg europæiske tranebær bush, Kornel eller alpine solbær.

Overvejelser

Ikke plante græs direkte under pæretræ. I stedet gøre en plante-fri cirkel mindst 3 fod i omkreds under træet. Muld dette område med 3 til 4 inches af træflis. Fjerne ukrudt som kan danne. At holde området fri for græs reducerer konkurrence for fugt og næringsstoffer. Det eliminerer også risikoen for nicking træet med plæneklipperen. Undgå voksende planter, der er modtagelige for brand blight nær pæretræer, især hvis du bor i et område, der er udsatte for denne sygdom, som brand blight hurtigt spredes. Cotoneaster, spirea, kvæde, tjørn, pyracantha, paradisæbler og spiselige æbler kan alle spredes brand blight.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com