Hvad er godt for drab krybende Charlie ukrudt & Kløver?

November 7

Hvad er godt for drab krybende Charlie ukrudt & Kløver?

Krybende Charlie og kløver er flerårig bredbladet ukrudt. Krybende Charlie (Korsknap hederacea), et medlem af mint familien, ankom til USA via europæere til brug som et bunddække. Plante, med dens attraktive, blålig-lilla, tragtformet blomster, blev hurtigt bane af velplejede græsplæner, på grund af dens invasionsevne. Mange kløver er hjemmehørende i Nordamerika og er så invasiv som krybende Charlie. Den mest almindelige kløver fundet i amerikansk græsplæner er Hvid Kløver.

Krybende Charlie ukrudtsmiddel

Dræbe krybende Charlie med Borax (natrium dinatriumtetraborat), et hvidt, krystallinsk, mineral salt dannes i søen senge millioner af år siden. I løbet af 1950erne og 1960s var tyve Mule Team Borax en bekendt kommerciel på amerikansk TV-apparater. Det blev udråbt som et vaskeri booster, og husmødre tilføjet det til vask til får pletter ud af tøj. Selv om ikke så fortrolige til dagens hjemmegående, har produktet været brugt til rengøring og dræbe ukrudt siden 1920erne. Du kan stadig købe Borax på de fleste købmandsforretninger.

Hvordan man bruger

Bland 10 ounce borax med 4 ounce af vand. Hæld denne blanding i 2 1/2 gallon af vand. Bruge en sprøjte eller hælde fra en container til spot behandling krybende Charlie.

Postemergence herbicider

Dræbe krybende Charlie med et postemergence ukrudtsmiddel. Postemergence betyder, at frøene vokset til planter, i modsætning til før fremspiring, hvilket betyder, at anlægget er i frø form. Krybende Charlie vokser i det tidlige forår til sent efterår. Anvende den postemergence herbicid på dette tidspunkt. Krybende Charlie er en bredbladet ukrudt, og herbicid etiketten angiver, om det er brugt til at dræbe bredbladet ukrudt. Du kan finde dette produkt i ethvert hjem og haven center eller anlægget planteskole. Bede om hjælp til at vælge det rigtige produkt, hvis ikke du er sikker på.

Kløver ukrudtsmiddel

Dræbe kløver med postemergence herbicid. Ligesom krybende Charlie er kløver en bredbladet ukrudt. Hvidkløver producerer hvid bold-formede blomster og bladene er mørkegrønne og undertiden vise svag, hvid, halvmåne-formede markeringer. Hvis du behandler krybende Charlie med Borax, kan du også prøve det på kløver.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com