Hvad er grænserne for solenergi?

December 9

Hvad er grænserne for solenergi?

Placering, timers dagslys og vinkel af solar panel alle indflydelse på hvor godt solpaneler fungerer. Hvad de skal gøre med energi, når det er opnået er en anden sag.

Direkte sollys

For at virke bedst, skal solpaneler være i direkte sollys. Hvis nogle eller alle af et panel i skygge, reduceres dets effektivitet. Et hus midt i en skov eller i skyggen af et bjerg ville ikke gøre godt med solenergi.

Timer af sollys

Timer af direkte sollys tilgængelige påvirker effektiviteten. I vinteren vil der være mindre sollys, selv om temperaturerne er milde. Gitter-tie systemer og batterier kan hjælpe med at kompensere for dette problem, og solen sporingssystemer arbejde for at få maksimal effekt.

Opbevaring

Hvis systemet er off-grid og der ikke er nok batterier til at lagre energi, vil det gå tabt. I en gitter-tie system, vil ikke energien være tabt fordi det er brugt til at udligne din elregning.

Varme

Solpaneler fungerer bedst ved 25C (77F) eller mindre. Jo varmere temperaturen, de mindre spænding er genereret indtil batterierne ikke kan oplades på alle.

Orientering

Den bedste effekt, på den nordlige halvkugle skal panelerne normalt være pegede mod syd (solens bane). Hvis husets tag ikke er vinklet på denne måde, så er nogle effektivitet tabt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com