Hvad er Hanky-vægt linned?

March 28

Hvad er Hanky-vægt linned?

Trods sit navn bruges lommetørklæde linned til mere end papirlommetørklæder. En letvægts stof med en sprød overflade, hanky-vægt linned vises i mange elegante roller: som en base for fine broderier, som et åndbart materiale til sommer mode og som en romantisk fundament for lingeri. Det har mange beundrere, fra tøj shoppere til kloakkerne.

Definition og fremstilling

Lommetørklæde linned er en letvægts stof vævet af hør. Det har en stram væve og en glat overflade uden knaster eller bump. Dette er på grund af typen af hør fibre, kendt som korte, anvendte i sin produktion. Lodretgående eller kæmning, adskiller den lange og korte fibre af hør stilken. Lange korte, kaldet linje, er spundet ind i den glatte flaxen garn anvendes til lommetørklæde linned.

Karakteristika

Lommetørklæde linned er en sprød stof, der rynker og ravels nemt. Det er fremstillet i varierende grader af sheerness. Kloakkerne arbejder med lommetørklæde linned finde det mangler elasticitet, så det er svært at lette--en teknik i som et stykke stof er strakt til at passe et andet stykke stof, når syning dem sammen. Lommetørklæde linned kan beskadiges let af sådanne produkter som sletbare kuglepenne, kridt og voks, så kloakkerne skal være forsigtig, når du markerer stof til opskæring.

Bruger

Lommetørklæde linned vises i modeverdenen i kvinders kjoler, dragter, bluser, natkjoler og nogle stilarter lingeri, såsom chemiser. Skjorter til mænd og opskalere børns klæder er ofte tilgængelige i lommetørklæde linned samt. Kloakkerne også bruge lommetørklæde linned for beklædningsgenstande, der er reversible eller kræver ikke foring, og som interfacing for meget delikat, ren og skær stof.

Lignende stoffer

Der er mange fine stoffer svarende til lommetørklæde linned. Disse omfatter græsplæne, en lys kæmmet linned eller bomuld klud, der er ofte synonymt med lommetørklæde linned; Batiste, en mellemlang vægt bomuldsstof med en Lærredsvævet; Organdie, en ren og skær, stiv bomuld materiale; og voile, som er sprød og bomuld-lignende. Alle disse stoffer anvendes ofte i Bluser og kjoler.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com