Hvad er haven plotte Software?

January 14

Hvad er haven plotte Software?

Ikke noget hvis du er en erfaren gartner eller en novice, der forsøger at organisere din første have, kan du drage fordel af have plotte software. Softwaren er én flere værktøj, som kan hjælpe gartneren udrette, hvad hun vil på en lettere måde: at have et godt lagt ud haven med mindre arbejde. Må ikke smide frø pakker på jorden og håber på et mirakel. Arbejde med softwaren til at afbilde den ideelle have til dine behov.

Hvad er haven plotte Software?

Haven plotte software er simpelthen et særligt program på en disk, der er oprettet for at hjælpe gartneren med sin plantning behov. Haven software kan hjælpe med plot ud blomsterhaver, køkkenhaver og endda prydhaver med simple data oplysninger indtastet af brugeren. Efter det er købt, indlæses software på hjemmecomputeren, som normalt tager kun et par minutter. Haven-software fungerer derefter for at maksimere plads, produktionsbetingelserne og høsten fra de oplysninger.

Hvordan virker haven plotte Software

Havearbejde software arbejder ud de data, der indtastes i det, der svarer til programmet beskrivelser til hver plante og voksende betingelse. De have plotting software fungerer godt, hvis data du input er nøjagtige og fuldstændige. Visse programmer vil bede om typen af jord, størrelsen af solen, der når et område og USDA zone du bor i. Springe dette information vil ikke tillade dig at udnytte visse aspekter af programmet, som afsnittet foreslåede beplantninger, fordi softwaren ikke vil vide af vækstbetingelser.

Hvor hen til indkøbe

Køb haven plotting software, online eller fra nogen detailbutik, der sælger computersoftware. Der er forskellige typer af software-programmer, såsom haven Plot, Plan haven, haven skitse og vokse Veg, der har gratis retssag download fra hjemmesiden. En søgning på nettet kan også afsløre gratis haven plotte software, men bruger pas, som programmerne ikke er så grundige som købte dem. Downloader kan også indeholde en masse spyware, til gengæld for at blive hentet på hjemmecomputeren.

Hvordan man bruger

Når du er klar til at begynde at plotte, skal du bruge de nøjagtige målinger af haven du agter at plante. Det næste skridt er at angive plante data, såsom hvad du ønsker at plante og hvor mange frø eller planter du har af den pågældende type. Hvis du ikke har noget købt og er på udkig efter forslag, kan softwaren tilbyde forslag, men kun når den voksende zonedata er indtastet korrekt.

Når du indtaster plante data, vil software gå til arbejde at skabe det bedste layout for planterne og vækstbetingelser indtastet. Det vil stille forslag om, hvornår man skal plante, hvor meget vand og når høsten skal finde sted. Hvis du ikke kan lide det første design, bede om en anden. Flere valgmuligheder vil blive oprettet for dig at vælge imellem.

Gennemførelsen

Software bruger ende ikke bare efter en haven design er blevet oprettet. Nogle programmer, men ikke alle, har et område til at holde styr på vækst. Nedbør totaler, kan solrige dage og endda tørre dage angives i programmet, sammen med gødning brug, så du kan spore vækst af visse planter fra år til år. Dette vil også hjælpe en gartner til at vide, hvad design arbejdet og hvad ikke, hvilken gødning til at bruge og hvor ofte. Haven plotting software kan bruges hele året, når du ændrer landskabspleje, ser på næste års haven eller selv se hvad planter til at tilføje til eksisterende haver, eller landskabspleje.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com