Hvad er havgræs møbler?

January 24

I modsætning til tang er havgræs en blomstrende plante, der vokser under vand. Også benævnt vand hyacint, er det for det meste findes i orientalsk farvande, og ofte bruges i skabelsen af vidjer møbler stykker.

Familier af havgræs

Posidonia har en strittende udseende med en bladløs stængel. Zosteraceae tilbringer hele dets livscyklus under vand og er kendt for sine blade, der bærer en båndet figur. Hydrocharitaceae varierer mere i form, fra løgformet til flad. Cymodoceaceae kaldes også "manatee græs." Det byder på unikke cylinder-formede blade.

Processen af Caning

Havgræs er tørret og derefter farvet farven endelige møbler stykke vil være. Derefter, det er vævet tæt mod møbler ramme for større holdbarhed.

Fælles mønstre

Cathryn Peters, ekspert sæde-væver i over 35 år, er den mest populære mønster for havgræs møbler skakternet væver mønster.

Rengøring havgræs møbler

Når rengøring havgræs møbler, "du skal bruge en tynd blanding af Murphy olie sæbe," siger Steven Cyr fra sommerhus vidjer, Georgia-baserede vidjer møbler producent. Efter at gøre så, instruerer Cyr, "tørre forsigtigt og lad luft tør."

Advarsel

Lange perioder i intense sollys og varme kan forårsage havgræs møbler til knæk, så det ikke kan være det bedste valg for permanent udendørs brug.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com