Hvad er Hoosier dunke?

March 11

Hoosier kabinetter afspejler en tid, hvor stuehus køkkener var en jag af aktivitet og hjemmelavet familie måltider var en basisvare. Dunke bruges i disse frysere gjort livet lettere for dem, der var ansvarlig for at forberede måltider for en sulten husstand.

Formål

Hoosier dunke var oprindeligt lavet til brug i Hoosier kabinetter, stor fritstående frysere fremstillet i Indiana under den store Depression.

Sæt

En original sæt Hoosier dunke ville have inkluderet en kaffe dåse, te dåser, salt boks, og seks til otte krydderi krukker efter HoosierCabinet.com, en forhandler, der har specialiseret sig i Hoosier kabinetter og tilbehør.

Stilarter

Der var fem store stilarter af dunke produceret til brug i Hoosier kabinetter. Disse stilarter var Colonial Mission, lynlås, Triple spring og Napanee.

Fremstillingsvirksomhed

Hver af de fem stilarter dunke blev fremstillet af tyk, klar glas og havde aluminium låg, som skrues på tråde oven på dunke.

Figur

Form af en tidlig Hoosier canister kendt som Mission stil er firkantede off, mens nyere versioner af dunke, som omfatter Triple spring og kolonial, er mere afrundede.

Extras

Hoosier canister sæt inkluderet nogle gange en cookie eller krakker krukke, sammen med en sukker krukke, der var designet til at hænge inde i Hoosier kabinettet, ifølge HoosierCabinet.com.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com