Hvad er indstillingen af parameteren høj grænse i en kedel?

September 16

Hvad er indstillingen af parameteren høj grænse i en kedel?

Kedler kan blive meget varm, oprettelse af en mulig fare inden for et hjem eller bygning. Som et resultat, har de fleste kedler indbyggede komponenter til automatisk styrer enhedens drift. Høj limit switch i en kedel stopper enhed fra opvarmning hvis temperaturen af vandet inde i kedlen bliver for varmt.

Forudindstillede høje grænser

Den temperatur, hvor en høj limit switch i en kedel engagerer at stoppe kedel fra varme er pre-sæt af nogle producenter. AquaSmart kedler, for eksempel, har en høj temperaturgrænse på ca 200 grader Fahrenheit som pre-placere Weil-McClain kedler. Aquastat kedler, på den anden side har en lavere høj temperatur grænsefrekvens på ca 180 grader. De fleste kedel producenter pre-set høj temperaturgrænser på deres kedler inden for dette interval, 180-200 grader.

Manuel høje grænser

Nogle kedler kan du bestemme den temperatur, hvor en høj limit switch engagerer at stoppe kedel fra varme. Honeywell kedlen, for eksempel, kan indstilles med en høj temperatur afspærring mellem 180-240 grader Fahrenheit mens manual-sæt Weil-McClain kedler har en maksimal afspærring temperatur på 220 grader. Kedler med manuelle indstillinger generelt kommer med en høj grænse indstilling allerede på plads. I de fleste tilfælde giver producentens forudindstillede høj temperaturindstilling de bedste resultater.

Høj temperatur differentiale

Når en høj temperaturgrænse er angivet på en kedel, stopper kedlen ikke faktisk opvarmning ved at nøjagtig temperatur. I stedet, det ophører med at varme ved at justere en lidt lavere temperatur, almindeligvis kaldes den høje temperatur forskellen. Afhængigt af mærke og model af kedlen, kan høj grænse differentiale være enten 10 eller 20 grader under indstillingen høj grænse. Når kontrolelementet slukker på forskellen, har det evnen til at vende tilbage automatisk hvis kedlen kræver mere varme.

Lave temperaturer

På anden enden af Kedel temperatur spektrum er lav temperaturgrænse. Denne temperatur tjener samme formål til køling, høj temperaturgrænse gør til opvarmning. Når kedlen når lav temperaturgrænse, eller mere præcist, den lave temperatur differential, enheden begynder automatisk varme igen for at sikre, at vandforsyningen ikke falde under grænsen på lav temperatur. Som med høje temperaturer og kan lav temperaturgrænse på en kedel være enten pre-sæt eller manuel.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com