Hvad er induktion belysning?

October 6

Induktion belysning er en form for lys lavet af fylder indersiden af en pære med kviksølv gas og spændende det med elektricitet. Når denne magnetisering opstår, er ultra violet stråling udsendes der derefter konverterer til synligt lys. Fosfor belægning inde pæren bestemmer farven på lys, der udsendes.

Effektivitet

Induktion belysning producerer 80 lumen pr. watt. Mængden af lumen udsendes af en pære bestemmes af dens watt rating. Induktion lys sidste ca 100.000 timer pr pære.

Hvad bruges det til?

Induktion belysning bruges bedst steder med højt til loftet, eller som er svært at få adgang til. De bruges også i applikationer hvor energieffektiv belysning der kræves i ekstremt lave temperaturer.

Omkostninger

Omkostningerne ved en induktion belysningssystem er cirka fem til seks gange beløbet af en belysningssystem bygget af metal halogenider. Operation koster cirka 30 procent mindre, metal Halogenid-baserede systemer.

Fordele i forhold til Metal Halogenid-baserede systemer

Induktion belysning har evnen til at starte og lukke ned øjeblikkeligt. Metal Halogenid-baseret belysning kan ikke. Dette er fordelagtigt i kommercielle applikationer såsom street og tunnel belysning, hvor belysningen skal være til stede på alle tidspunkter.

Forskellen fra LED-belysning

Light Emitting Diodes er undertiden forveksles med induktion belysning. Light emitting dioder producere et meget begrænset antal lysstyrke. Induktion belysning er tilgængelig på meget højere lysstyrke og watt ratings.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com