Hvad er ISO konstruktion kode 6?

November 7

Hvad er ISO konstruktion kode 6?

Når en forsikringsagent citater du en pris for forsikring af en bygning, tager hun hensyn til alle de mulige risici forbundet med din bygning. For at vurdere risikoen for brand ordentligt, er bygninger opdelt i flere Insurance Services Office (ISO) konstruktion koder. En kode 6 struktur er brand resistive.

Vægge

For væggene at være ISO-koden for 6 eller brandhæmmende skal, de opfylde flere kriterier. Massivt murværk skal omfatte jernbeton mindst 4 inches tyk. Hule murværk skal være 12 inches tyk eller 8 inches tyk med en brand-resistens vurdering af to eller flere timer. Bærende ydervægge skal være fremstillet af brændbart materiale.

Tag og gulve

Både gulve og tag af en brand-resistente bygning skal indeholde armeret beton med en tykkelse på mindst 4 inches. Alle samlinger skal have en to-time eller længere brandmodstand rating. Derudover skal alle bærende understøtter i bygningen har mindst en to-timers, brandmodstand rating.

Beton

Alle konkrete enheder skal have stålkabler at forsyne dem med trækstyrke. Under opførelsen, er disse kabler manipuleret af en entreprenør til at understrege og styrke betonen korrekt. Manipulation af kablerne er hvordan beton er klassificeret som "før" eller "efter" stresset.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com