Hvad er jute lavet af?

April 26

Hvad er jute lavet af?

Introduktion

Materiale kaldet jute i USA er kendt som "hessian" i dele af Europa, fordi det blev brugt i ensartet af soldater fra delstaten Hessen. En taske fremstillet af materiale kaldes en "gunny sæk" i nogle steder. Og selvfølgelig, jute er det grove materiale, der udgør de poser som bruges af børn i kartoffel sæk løb. Det er også undertiden blandet med andre fibre at gøre garn, reb, tovværk, garn og andre lignende produkter.

Hvad er det?

Kursus teksturen af jute kommer fra det faktum, det er lavet af huden af jute plante, en af de billigste tekstil afgrøder i verden- og en af de stærkeste. Jute fibre har et højt indhold af cellulose, en større komponent af plante stilke, samt lignin, en bestanddel af træ. Resultatet er en tekstil fiber, der er en del klud og en del træ, varmebestandig, let at farve og meget stærk. Jute dyrkning kræver stående vand, så størstedelen af produktionen kommer fra Bangladesh og indiske regioner, der nyder godt af en tung monsunsæson. Efter bomuld er det den næstvigtigste vegetabilsk fiber i verden.

Applikationer

Da det viser sig, er jute et meget alsidigt materiale. Komponenten lignin gør for en kløende materiale hvis bruges til tøj, men når opdelt i meget fine tråde, har været brugt til at gøre imiteret silke. Brudstyrke og lav pris af jute fiber gør den ideel til industrielle applikationer. Det faktum at det er helt naturlige og biologisk nedbrydelige gør det et populært valg for anvendelser hvor disse kvaliteter er ønskeligt, som dækker og bindende planternes rødder for transport og genbeplantning, eller at forhindre erosion. Blandes med andre materialer, jute fibre er vævet ind i gardiner, stol belægninger, tæpper, tæpper, lærred og endda opbakning for linoleum. Et relativt nyt program for jute, capitalizing om dens lignin indhold, er som plukfisk woody for at gøre papir og pressboard møbler. Det er bemærkelsesværdigt potentiale som en komponent i letvægts bil udvendige paneler, at modstå sidekollisioner. Høj i betacaroten, jern, kalcium og Vitamin C, og med betydelig antioxidant aktivitet, bladene spises alene eller som en del af en suppe i mange dele af verden. I Vestafrika og Egypten, i virkeligheden, er jute en vigtig ingrediens i den nationale parabol.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com