Hvad er kæmmet bomuld ark?

January 7

Hvad er kæmmet bomuld ark?

Køb lagner kan være en forvirrende proposition, fordi de kommer i så mange forskellige stoffer og typer. Du skal forstå terminologien at kende hvad du køber, hvad gør kæmmet bomuld ark så luksuriøse og hvorfor de er dyrere end almindelig bomuld ark. Tilføj i alle tråd count valg og forvirringen er forværret. Med en lille viden, kan du lære, hvad disse begrebers betydning for at vide, hvad du køber mens få dine penge værd.

Fremstilling bomuld

Dyrkning og høst bomuld er først af fem faser i bomuld fremstilling. Kartning opstår i den forberedende fase, åbne, rengøring og adskille fibrene, forlader dem parallelt og klar til spinding, vævning og færdigbehandlingsprocesser. Ved denne korte henviser til længden af bomuld fiber; jo længere den fiber, som Pima bomuld, jo højere kvaliteten. Kæmning bomuld er en ekstra forberedende proces, der bruger fine børster til at fjerne urenheder, kassere kortere fibre og rette den længere resterende fibre. Spinning kæmmet bomuld skaber et garn, der er kompakt, fint og stærk, hvilket skaber stof, der er blødt og holdbart.

Vævet eller strikket bomuld kæmmet ark

Kæmmet bomuld kan derefter enten vævet eller strikket i stof. Læs etiketten pakke for at sikre er arkene lavet af kæmmet bomuld. Vælg flere varianter, herunder Strik ark. Unzip pakkerne og føler hånd af stof, hvordan det føles når rørt. Beslutte, om du foretrækker sprødhed af vævet, som rynker nemt, eller strækningen og give af Strik, der er resistente over for rynker og lettere at passe på en madras.

Andre faktorer

Et ark med en høj trådantal henviser til hvor mange tråde er indeholdt i en kvadrattomme af stof og ikke overveje stoffets kvalitet. Købe plader med en høj trådantal, når du ønsker en tætte, tunge plade. Look for American-made ark, der koster mindre end importeret skulle importere told og andre gebyrer, der er gået sammen for forbrugerne.

Tage sig af din investering

Vælge ark, der kræver slags omsorg, der passer til din livsstil. Følg instruktionerne pleje til at beskytte din investering og giver den længste liv muligt. Vask dine plader, når en uge vil holde dem ser og føle luksuriøse. Undgå at vaske dine plader i varmt vand, som det vil skrumpe kæmmet bomuldsfibre. Undgå tørring dine plader på en høj tørretumbler indstilling som dette vil skrumpe fibrene og kan beskadige fibre, der negativt påvirker hånden.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com