Hvad er kalksten grus?

January 9

Hvad er kalksten grus?

Kalksten grus, undertiden bruges under beton indkørsler, asfaltudlæggere og små haven vægge, kommer fra calciumcarbonat calcit, en fælles sedimentære bjergarter. Kalksten udgør ca. 10 procent af udsatte sedimentære bjergarter på jordens overflade, ifølge webstedet speciale mineraler. Brydes eller udvindes til mange formål udover grus, vil du også finde calciumcarbonat i fælles daglige calcium kosttilskud.

Hvordan kalksten danner

Kalksten formularer i et par måder. Når opløst, kuldioxid kombinerer med krystalliseret havvand indeholdende calciumioner, og resulterer i en udfældet calciumcarbonat. Anden metoden indebærer lagdeling og komprimere døde afskallede havdyr og shell fragmenter. De fleste muslingeskaller består af calciumcarbonat, mineral, der gør op kalksten. Kombineret med års pres fra jorden, denne proces former kalksten rock. Når ikke nok trykket er anvendt under denne proces, er resultatet en blød kridt i stedet for kalksten rock. White Cliffs of Dover i England er et eksempel på denne bløde kridt.

Anvendelsesmuligheder for kalksten grus

Kalksten grus eller groft knust kalksten anvendes som underlag for roadbeds under betonplader, som fylde materiale i footings før du tilføjer beton til vægge og som det øverste lag af en grus indkørsel. Kalksten grus er anvendelig i en afart i flere mellemstore klipper, fra 3/4 tommer op, for konstruktion og landskabspleje applikationer.

Karakteristika

Selvom typisk hvid eller grå, kan nogle kalksten grus forekomme lidt tan eller lysebrune i farven. Når kalksten er knust eller gjort til grus, henviser de fleste building fagfolk til kalksten grus som et aggregat. Calciumcarbonat er ikke en hård mineral, og når lavet til små grus, som til brug i vandbehandlingssystemer, det hjælper ændre surt vand ved at gøre det mere basisk og sikker for VVS-systemer og drikke.

Historiske anvendelser

Tidlige pioner bosættere anvendes kalksten, hvor det er muligt, til mindesmærker, fræse grater, kabine fundamenter og dørtrin. Kalksten, brydes fra områder i Indiana i 1800-tallet, endte i bridge molerne, railroad endestationer og erstattet strukturer forbrændt under den store brand i Chicago i 1871. Alle murværk berørt under denne brand, kalksten viste den mest minimal mængde af skader.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com