Hvad er kapaciteten af en lejlighed-størrelse vasker & tørretumbler?

October 23

Vaskemaskiner og tørretumblere lille nok til at passe inden for den relativt mindre rum i en lejlighed er kategoriseret generelt som kompakte maskiner og fås fra en række apparat producenter. For at trimme størrelsen af enheder til at passe i en Tøjvask skab eller stables på hinanden, reducere vaskemaskine og tørretumbler beslutningstagere ofte lasteevne af maskiner.

Maytag vaskemaskine og tørretumbler

Maytag tilbyder en stablet kombination vaskemaskine og tørretumbler til brug i en lejlighed eller hjem med beskeden plads til vaskefaciliteter. Stablet elektriske Tøjvask par giver en vaskebalje kapacitet på 2,5 kubikfod i vaskemaskinen og 6,7 kubikfod af plads i den tørretumbler tromme. Mindre kapacitet vaskemaskine kommer med mange af de funktioner, der findes i fuld størrelse vaskemaskiner, herunder ni automatisk vask cyklusser, tre temperaturindstillinger og tre vandstanden markeringer for bevarelse.

GE vaskemaskiner og tørretumblere

GE tilbyder to grupper af stabelbare vaskemaskiner og tørretumblere til købere, der foretrækker el og gas enheder. GE Unitized Spacemaker matcher en skive med en 2.2-cubic-mund-kapacitet og tørretumbler kan rumme 4,4 kubikfod af vasketøj. Den større gruppe kombinerer en vaskemaskine med en 3.3-cubic-mund vaskebalje og en tørretumbler med en kapacitet på 5,9 kubikfod.

Whirlpool vaskemaskine og tørretumblere

Whirlpool stablet vaskemaskine/tørretumbler combos er også tilgængelige i gas og elektriske modeller. Den mest kompakte af de to valg er 1,5-cubic-mund-kapacitet vaskemaskine med vedlagte 3.4-cubic-mund tørretumbler. Den større par tilbyder 2,5 kubikfod for vaskemaskinen og 5,9 kubikfod i tørretumbleren.

LG vaskemaskine/tørretumbler

LG tager en anden tilgang til pladsbesparende vaskemaskine og tørretumbler kombinationer af faktisk kombinere de to funktioner inden for en enkelt maskine. De tre vaskemaskine/tørretumbler combos har ni vaske cykler og temperaturindstillinger--normalt findes i fuld størrelse maskiner-- og også konverterer til en tørretumbler efter håndtering vaske opgaver. Den mindre combo maskine har en 2.3-cubic-mund-kapacitet, mens den større model passer 3,6 kubikfod af vasketøj per belastning. LG modeller spare plads ved at kombinere funktioner i én maskine men offer tørretumbler kapacitet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com